ΠΑΡΑFOOTBALL

ΠΑΟΚ: Ο Χάρης Τσιγγάρας στα χνάρια του αδερφού του;

Ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης στον Χάρη Τσιγγάρα αλλά ταυτόχρονα δεν δείχνει να τον εμπιστεύεται

Ο Χάρης Τσιγγάρας σε φιλικό προετοιμασίας του ΠΑΟΚ
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Από τα σπλάχνα του ΠΑΟΚ βγήκε και ακολούθησε τα βήματα που έπρεπε ο Χάρης Τσιγγάρας. Έφτασε στην πρώτη ομάδα, πήρε και τις ευκαιρίες του.

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 26 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Βοήθησε σε αυτό και ο Πάμπλο Γκαρσία που τον πίστευε. Φέτος, όμως, δεν έχει ιδρώσει τη φανέλα ούτε λεπτό! Δεν δείχνει να τον εμπιστεύεται ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος γενικά δεν αξιοποιεί τόσο τους μικρούς του ΠΑΟΚ.

Ποιο είναι το οξύμωρο; Όταν το καλοκαίρι προέκυψε ο Ατρόμητος, ο Ρουμάνος τεχνικός έλεγε πως θέλει τον Τσιγγάρα. Η διοίκηση συμφωνούσε και κάπως έτσι έπεσε το «άκυρο» στους Περιστεριώτες. Μόνο που πλέον η παραμονή του δείχνει πως ήταν λάθος.

Με τον αδερφό του διαφέρει έναν χρόνο. Η ποδοσφαιρική τους καταγωγή κοινή (σ.σ.: ακαδημίες Μπέμπηδες). Η θέση παρεμφερής πλέον, με διαφορετικό ατζέντη! Ο πρεσβύτερος Τσιγγάρας (Αγγελος, ‘99αρης) προτίμησε να κατηφορίσει στο Αγρίνιο και δη στον Παναιτωλικό που φέτος με τον Αναστασίου φέρεται να ‘χει βρει την ποδοσφαιρική του υγεία. Ο έτερος, ο Χάρης, δεν παίζει και βρίσκεται 10 μήνες πριν το φινάλε του συμβολαίου του.

Έτσι το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια» αναρωτιέται, μήπως σήμανε η ώρα; Για την ιστορία πρόταση ανανέωσης του έχει κατατεθεί, αλλά το βασικό είναι ένα. Πλάνο υπάρχει;

 

Exit mobile version