ΠΑΡΑFOOTBALL

ΠΑΣ Γιάννινα: Αυτός θα είναι ο αντι-Πίρσμαν

Η στήλη «Παρασκήνια» του e-sportime σας ενημερώνει για το πώς ο ΠΑΣ Γιάννινα θα καλύψει το κενό που αφήνει ο Πρίσμαν.

Η στήλη «Παρασκήνια» του e-sportime σας ενημερώνει για το πώς ο ΠΑΣ Γιάννινα θα καταφέρει να καλύψει το κενό που αφήνει ο Μάρβιν Πρίσμαν.
Η στήλη «Παρασκήνια» του e-sportime σας ενημερώνει για το πώς ο ΠΑΣ Γιάννινα θα καταφέρει να καλύψει το κενό που αφήνει ο Μάρβιν Πρίσμαν.
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο ΠΑΣ Γιάννινα «διαβάζει» τα bargains. Αποδεδειγμένα! Σάλιακας, Περέα, Καραχάλιος τουλάχιστον την τελευταία διετία. Ο επόμενος; Γιάννης Κιάκος (26 ματς/2 γκολ/1 ασίστ), μετά τον Κόνραντ του Εργοτέλη!

Για τον τελευταίο να σας πω απλά, για να είμαι εντάξει και μαζί σας, πως ο υιός Χριστοβασίλης ισχυρίζεται πως δεν θα τον πάρει. Τώρα αν είναι λόγοι μεταγραφικής πολιτικής, δεν το ξέρω. Το θέμα του πάντως είναι προχωρημένο.

Πάμε τώρα ξανά στον Γιάννη Κιάκο. Ναι, ο κύριος που ακύρωσε την προοπτική της ανανέωσης του στον Ιωνικό και βάσει πηγών μας με κανένα 50άρικο ετησίως ανηφορίζει για την λίμνη των Ιωαννίνων.

Γερμανοθρεμμένος, «κουμπώνει» στη νοοτροπία του Μεταξά και όντας 24 ετών έχει το potential για sell on στη θέση του Μάρβιν Πίρσμαν.

Οπως διαβάσατε στο Sportrime, o Πίρσμαν θα πάρει τόσα λεφτά από τον Άρη, στον οποίο αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του

Διαβάστε όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στις σελίδες 9 και 10 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Αθλητικές ειδήσεις

Ολυμπιακός: Αυτός είναι ο τελευταίος που θα διώξει ο Βαγγέλης Μαρινάκης

 Αυτόν βλέπει επόμενο πρωθυπουργό ο Δημήτρης Μελισσανίδης

Προγνωστικά στοιχήματος: Τεράστιες αποδόσεις – Ευκαιρία στο Παναθηναϊκος Άρης

Αθλητικό παρασκήνιο: Οι απορίες με Κουαλιάτα και οι υπερβολές με Ιωαννίδη

Exit mobile version