ΠΑΡΑFOOTBALL

Πήραν τα μέτρα τους, με τρία…βαριά κορμιά

«Βεντέτα» άνοιξε μεταξύ δυο μικρομεσαίων Σουπεριλιγκάτων ΠΑΕ
Πήραν τα μέτρα τους, με τρία…βαριά κορμιά

Λίγο πριν αποφασιστεί η αναβολή του πρωταθλήματος, ένα παιχνίδι της Super League είχε την δική του ιστορία. Ιστορία για να κλαίς και να γελάς μαζί…

Αρκούσε μια μεταγραφή την περίοδο του Ιανουαρίου για να κάνει δυο από τις μικρομεσαίες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος –που δεν είχαν ποτέ τους πολλά, πολλά- να ανοίξουν βεντέτα μεταξύ τους, κατηγορώντας η μεν τη δε για υφαρπαγή παίκτη της, παρά το γεγονός πως και οι πέτρες γνώριζαν πως του οφείλονταν αρκετά χρήματα.

Από εκείνη την στιγμή και μετά, οι απειλές διαδέχονταν η μια την άλλη. «Να προσέξουν όταν θα έρθουν», «Θα το πληρώσουν αυτό», «Θα δουν τι θα πάθουν, που μας έκλεψαν τον παίκτη…», «Εβαλαν κι άλλον παίκτη μας να κάνει προσφυγή για να μας τον πάρουν», «να μην πατήσουν το πόδι τους στην πόλη μας», ήταν μερικά από τα όσα διέρρεε η θιγόμενη πλευρά για την άλλη στους ποδοσφαιρικούς κύκλους, με αποτέλεσμα, όταν ήρθε η ώρα του μεταξύ τους αγώνα, να παρθούν και τα… κατάλληλα μέτρα.

Στην αποστολή, μαζί με τους ποδοσφαιριστές, βρίσκονταν και τρία άτομα με εξαιρετική σωματική διάπλαση οι οποίοι μάλιστα, όταν έφτασε η ομάδα στο ξενοδοχείο, κατέβηκαν πρώτοι από το πούλμαν, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να κόψουν τον βήχα, προς πάσα κατεύθυνση.

Εννοείται πως διέμειναν στο ίδιο ξενοδοχείο και συνέφαγαν με τους παίκτες ωστόσο δεν χρειάστηκε να δοκιμαστούν σε δύσκολες καταστάσεις… Μένει να φανεί αν με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, θα κληθούν να προσφέρουν εκ νέου τις υπηρεσίες τους!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πήραν τα μέτρα τους, με τρία…βαριά κορμιά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.