ΠΑΡΑFOOTBALL

Πολύ κακό για το τίποτα στον Ολυμπιακό

Το «μάντρωμα» στου Ρέντη κράτησε 36 ώρες…

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Ολυμπιακός έχασε στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ  και η ήττα έφερε πίεση στην ομάδα, με την πρώτη αντίδραση να έρχεται από τον Πέδρο Μαρτίνς. Αυτή ήταν να… «μαντρώσει» τους παίκτες στου Ρέντη (το γνωστό ritiro που χρησιμοποιούν κατά κόρον οι Ιταλοί). Όμως κι αυτή η αντίδραση κράτησε ελάχιστα.

Όπως αναφέρει και η στήλη Agent Greek στην έντυπη έκδοση του Sportime, έκανε χρόνο ρεκόρ. Μόλις 36 ώρες. Αυτό δείχνει πολλά. Δείχνει πίεση, ίσως πανικό, αλλά γενικότερα δείχνει πως δεν διαχειρίζεται σωστά η κατάσταση στον Ολυμπιακό.

Η απόφαση για ritiro ήταν καθαρά απόφαση Μαρτίνς και πήρε μάλιστα και την έγκριση της διοίκησης. Στους παίκτες ωστόσο δεν άρεσε, αλλά δεν είχαν και άλλη επιλογή. Το «μάντρωμα ωστόσο κράτησε μόλις 36 ώρες. Και δεν άλλαξε κάτι στην ομάδα. Όπως αναφέρει η στήλη, δεν υπάρχει περίπτωση να επαναληφθεί το συγκεκριμένο μέτρο, αλλά το ζήτημα είναι στους «ερυθρόλευκους» την επόμενη φορά να παρθούν πιο δραστικά μέτρα, αν το πράγμα… ξεφεύγει αγωνιστικά. Και το πιθανότερο είναι πως την επόμενη φορά η… μπάλα θα πάρει και τον Μαρτίνς.

Ritiro τέλος στον Ολυμπιακό

Ντουντελάνζ-Ολυμπιακός: Ετοιμάζει αλλαγές ο Μαρτίνς

Exit mobile version