ΠΑΡΑFOOTBALL

Προπονητής απολύθηκε γιατί δεν έβαζε αυτόν που έπρεπε

Εκείνος που τον διαδέχτηκε, μάλιστα, θα πληρώνεται από τον πατέρα του

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ποιος είπε ότι… τα χαρτάκια στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχουν σταματήσει; Το διαπίστωσε πρόσφατα και Έλληνας προπονητής που έχασε τη δουλειά του.

Μετά από μία ήττα ακολούθησε η συζήτηση με τον μεγάλο. Και εκεί ήρθαν σε ρήξη. Ο βασικότερος λόγος, λοιπόν, ήταν ότι δεν έπαιζε ένας παίκτης που έπρεπε. Τι εννοούμε; Ότι το ήξερε ο προπονητής πως έπρεπε να τον… προσέχει τον συγκεκριμένο. Ήθελε άλλη μεταχείριση. Αφού ο μπαμπάς είναι μέγας χορηγός της ομάδας. Και έχει και από τα καλύτερα εστιατόρια.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι ο πρώτος που απολύεται για τον συγκεκριμένο λόγο. Έχει συμβεί και στο παρελθόν. Ο επόμενος, πάντως, πήγε διαβασμένος. Στις συζητήσεις που έγιναν, άλλωστε, του ξεκαθαρίστηκε: «Θα τον παίρνεις 18αδα και όποτε μπορείς, θα τον βάζεις και να παίξει».

Το κορυφαίο, όμως, ήταν άλλο. Ο μεγάλος, που λέτε, τον ρώτησε κάποια στιγμή: «Σε πειράζει να σε πληρώνει ο πατέρας του και όχι εγώ;». Σιγά μην τα χαλούσαν εκεί οι δύο πλευρές. Μη σας πω καλύτερα έτσι. Αφού ο ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης ομάδας δε φημίζεται και για τη συνέπειά του στις πληρωμές…

Exit mobile version