ΠΑΡΑFOOTBALL

Στη γύρα για προπονητή με δίπλωμα!

Ομάδα της Football League αναζητεί προπονητή με δίπλωμα UEFA Pro

Συντάκτης: Κώστας Λάππας Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Στον θαυμαστό κόσμο της Football League συμβαίνουν πολλά απίθανα, τα οποία μερικές φορές ξεπερνάνε τη λογική και την πραγματικότητα.

Όπως συμβαίνει εδώ και μερικές ημέρες σε σύλλογο της… νέας εποχής. Ο οποίος και βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή που να έχει το δίπλωμα UEFA Pro.

Που είναι το παράξενο θα πείτε; Μα, η ομάδα έχει, ήδη, προπονητή, ο οποίος μάλιστα θεωρείται από τους πιο έμπειρους της κατηγορίας. Με τις επιτυχίες του και τις αποτυχίες του.

Αλλά επειδή εδώ και πολύ καιρό, ο κόουτς δεν… επιθυμεί να αποκτήσει το κατάλληλο δίπλωμα για να μπορεί να κάθεται νόμιμα στον πάγκο, η ΠΑΕ είναι υποχρεωμένη να πληρώσει και δεύτερο προπονητή.

Τον διπλωματούχο δηλαδή, τον οποίο και θα δηλώνει στα επίσημα ματς. Και ο οποίος βέβαια, δεν θα έχει κανέναν απολύτως ουσιαστικό ρόλο στην ομάδα. Απλά θα είναι υποχρεωμένος να παρευρίσκεται στους αγώνες.

Η διοίκηση λοιπόν, βρίσκεται στη γύρα εδώ και μία εβδομάδα και αναζητεί τον κατάλληλο. Προσφέροντας μάλιστα και ένα μηνιάτικο της τάξεως των 600 ευρώ. Τόσο κοστολογεί τον διπλωματούχο.

Προς το παρών, οι πόρτες είναι… θεόκλειστες. Και ένας από τους λόγους είναι και ο υπάρχον προπονητής…

Exit mobile version