ΠΑΡΑFOOTBALL

Τα 200 χιλιάρικα δεν έφτασαν ούτε για… ζήτω

Η Αρσεναλ δεν έχει δώσει άλλα... δείγματα ζωής και στα Γιάννενα ανησυχούν
Τα 200 χιλιάρικα δεν έφτασαν ούτε για… ζήτω

Αλλιώς τα περίμεναν στα Γιάννενα τα πράγματα κι αλλιώς έχουν εξελιχθεί, περίπου τρεις μήνες μετά την μεταγραφή του Ντίνου Μαυροπάνου στην Αρσεναλ.

Και φυσικά δεν εννοούμε την μεταγραφή αυτή καθ΄αυτή που αποτελεί τεράστια επιτυχία.

Στο πρακτικό κομμάτι ωστόσο, δηλαδή αυτό των χρημάτων, τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θα τα περίμενε ο Γιώργος Χριστοβασίλης.

Αν εξαιρέσει κανείς ένα ποσό της τάξεως των 200.000 ευρώ που πήρε μπροστά ο πρόεδρος του ΠΑΣ, μέχρι στιγμής δεν έχει εισπράξει άλλη δόση από τον Λονδρέζικο σύλλογο, από το συνολικό ποσό των 2 εκ. ευρώ που έχει λαμβάνειν για την μετακίνηση.

Λογικό λοιπόν, πολλές από τις υποχρεώσεις που περίμενε ο πρόεδρος του ΠΑΣ να καλύψει, να είναι ακόμα ανοικτές, μεταξύ αυτών και οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι με την σειρά τους περίμεναν πως με την μεταγραφή αυτή θα τακτοποιηθούν.

Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος ο παίκτης αμείβεται σε εβδομαδιαία βάση από την Αρσεναλ με ένα «μεικτό» ποσό που φτάνει τις 11.000 λίρες.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τα 200 χιλιάρικα δεν έφτασαν ούτε για… ζήτω», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.