ΠΑΡΑFOOTBALL

Τι θα κάνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Ολυμπιακό αν πάει η Νότιγχαμ Premier League;

Η στήλη «Agent Greek» του e- sportime αποκαλύπτει τα δεδομένα για Μαρινάκη και Ολυμπιακό εφόσον η Νότιγχαμ Φόρεστ ανέβει στην Premier League.

Η στήλη «Agent Greek» του e- sportime αποκαλύπτει τα δεδομένα για Μαρινάκη και Ολυμπιακό εφόσον η Νότιγχαμ Φόρεστ ανέβει στην Premier League.
Συντάκτης: Βαγγέλης Λάσκαρης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι η συνεργασία, σε επίπεδο μεταγραφών, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Νότιγχαμ Φόρεστ, αν τελευταία ανέβει στην Premier League.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι μία ανάσα μακριά από το να γίνει ο πρώτος ιδιοκτήτης που θα έχει ομάδα στην Premier League. Το ερώτημα είναι ποιο θα είναι το επίπεδο συνεργασίας, αν θα υπάρξει τέτοιο, που μπορεί να έχει ο Ολυμπιακός με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Την προσεχή Κυριακή η Νότιγχαμ Φόρεστ παίζει τον τελικό της ανόδου στην Premier League. Μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας του Βαγγέλη Μαρινάκη στο διοικητικό τιμόνι της ομάδας η στιγμή που περίμεναν οι οπαδοί της Φόρεστ απέχει ένα ματς. Οι πιθανότητες δε, είναι με το μέρος της.

Η Νότιγχαμ είναι το φαβορί. Τι θα συμβεί αν τελικά ανέβει στην Premier League; Εύλογο το ερώτημα σε ότι έχει να κάνει με το ελληνικό market. Κακά τα ψέματα, μόνο ο Ολυμπιακός έχει παίκτες που μπορούν να παίξουν στο ανώτατο επίπεδο που υπάρχει σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και μόνο με τον Ολυμπιακό θα έκανε deal αν ήταν εφικτό.

Συγκεκριμένοι οι παίκτες που θα μπορούσαν να κάνουν το άλμα από την Πειραιά στην Αγγλία. Ο κανονικός Μαντί Καμαρά, βεβαίως! Αλλά σε πρώτη φάση, η εκτίμηση είναι πως οι δύο ομάδες δεν θα συνεργαστούν. Βέβαια, για την Premier League κάτι τέτοιο δεν θα είναι πρωτόγνωρο.

Το έχουν δει το «έργο» να συμβαίνει πολλάκις, με τρανό παράδειγμα το Γουότφορντ, Ουντινέζε, Γρανάδα.

Αθλητικές ειδήσεις

Ολυμπιακός: Το πλάνο στην επίθεση έχει να κάνει με τον Ελ Αραμπί!

Έλληνας παίκτης προξενεύει φιλαράκι του στην Τουρκία!

Αυτός ο παίκτης είναι η μόνιμη καψούρα του Ολυμπιακού

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Ακολουθήστε τον Agent Greek και στο Twitter!

Exit mobile version