ΠΑΡΑFOOTBALL

To 50-50 και ο χειρισμός του Μπραχίμι

Η υπόθεση με τον Κοσοβάρο μεσοεπιθετικό και οι επιπτώσεις στον Μιχάλη Γρηγορίου
To 50-50 και ο χειρισμός του Μπραχίμι

Βαδίζουμε προς το τέλος της σεζόν και ένα από τα θέματα που έχει αρχίσει να συζητιέται στον Πανιώνιο είναι το αν θα παραμείνει ο Μιχάλης Γρηγορίου.

«Αυτή τη στιγμή είναι πραγματικά στο 50-50 και πολλά θα εξαρτηθούν από το αν θα βγάλει την ομάδα πέμπτη», είναι μία από τις ατάκες που ειπώθηκαν πρόσφατα στην Πλατεία.

Το «Sportime» είχε ενημερώσει πριν από έναν μήνα πως γενικά υπήρχε ικανοποίηση για τη δουλειά του, αλλά τόνιζε πως όλα θα εξαρτηθούν από το πώς θα κλείσει τη σεζόν. Έκτοτε τα αποτελέσματα δεν είναι τα καλύτερα δυνατά και ως έναν βαθμό αυτό έχει βάλει σε σκέψεις κάποιους στην ομάδα.

Εκείνο που επίσης προβλημάτισε ήταν ο χειρισμός στην υπόθεση του Μεργκίμ Μπραχίμι. Οι χειμερινές μεταγραφές δεν έχουν βοηθήσει καθόλου, όμως, για αρκετές εξ αυτών δε φέρει ευθύνη ο κόουτς των Νεοσμυρνιωτών. Η περίπτωση του Τασουλή για παράδειγμα ήταν μονόδρομος, ενώ αυτή του Νίκι Μπίλε Νίλσεν ήταν μία επιλογή ανάγκης την τελευταία στιγμή. Άλλους κυνηγούσαν να πάρουν οι «κυανέρυθροι», αλλά οι περιπτώσεις τσάκισαν η μία μετά την άλλη.

Ωστόσο, στην υπόθεση του Κοσοβάρου ο Γρηγορίου άναψε αμέσως το πράσινο φως και πίστευε πως ο συγκεκριμένος παίκτης θα δώσει λύσεις. Το γεγονός πως μέσα σε δύο μήνες τον άδειασε, προκάλεσε διάφορες συζητήσεις, όπως και ο τρόπος με τον οποίο επέλεξε να το κάνει. Να σημειωθεί πως για κάποιους δεν έχει χειριστεί καλά το θέμα. Θεωρούν πως ο 25χρονος δεν είναι τόσο κακός και θα έπρεπε να του δοθεί άλλη μία ευκαιρία.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.