Το μανατζερικό… ντόμινο που μπλέκει τον Ολυμπιακό


Sportime Team

Το μανατζερικό… ντόμινο που μπλέκει τον Ολυμπιακό


Οι μανατζερικές επαφές είναι γνωστό πως πλέον παίζουν μεγάλο ρόλο στο ποδόσφαιρο, κάτι που ο Ολυμπιακός έχει «χτίσει» πολύ τα τελευταία χρόνια.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η έντυπη έκδοση του Sportime και η στήλη «Agent Greek», οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πολύ καλές σχέσεις με τον Ζόρζε Μέντες.

Ο Πορτογάλος μάνατζερ, τα είχε… σπάσει με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας λόγω των πελατών του που είχαν αποχωρίσει το καλοκαίρι από την ομάδα, ωστόσο έχει ξεκινήσει να ρίχνει ξανά «γέφυρες» μετά την αλλαγή προέδρου.

Κατ’ αρχάς, επέλεξε  τεχνικό διευθυντή τον Ούγκο Βιάνα, έναν από τους πρώτους πρώτους γκλαμουράτους πελάτες του.

Έτσι βρήκε άνοιγμα στα «λιοντάρια» και πλέον πουσάρει να τους βρει και προπονητή. Ένας από αυτούς που ακούστηκε, ο τεχνικός της Φόρεστ, Αϊτόρ Καράνκα, ο οποίος παρότι έχει την ομάδα σε τροχιά ανόδου στην Premier League, δεν έχει ικανοποιήσει την ελληνική της ιδιοκτησία.

Μπορεί να μην είναι πελάτης του, ωστόσο ο Μέντες πιέζει για τον Πορτογάλο τεχνικό. Οι συμπατριώτες του λένε πως υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες με τη Φόρεστ, που ο γνωστός μάνατζερ αξιοποιεί.

Βάζει μάλιστα στην εξίσωση και το θέμα του Ποντένσε. Η (εξωδικαστική) προσφορά του Ολυμπιακού (2-3 εκατ. ευρώ λένε στην Πορτογαλία) δεν λύνει το συγκεκριμένο πρόβλημα, όποτε βάζει τα… πάντα στο τραπέζι, αφού ότι και να γίνει θα βγάλει κέρδος από την υπόθεση.


Sportime Extras