×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Τζαβέλλας: Ένας εκκολαπτόμενος… μάνατζερ


    Sportime Team

Τζαβέλλας: Ένας εκκολαπτόμενος… μάνατζερ


Τι και αν ακόμα αγωνίζεται στην Αλάνιασπορ; Ο Γιώργος Τζαβέλλας, φαίνεται ότι ήδη έχει βρει με τι θα ασχοληθεί, όταν αποφασίσει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Ο Έλληνας αριστερός μπακ, έχει αρχίσει από τώρα να βάζει τα… γυαλιά σε άλλους μάνατζερ, με τις συμφωνίες που φαίνεται ότι έχει αναμειχθεί και έχει πετύχει.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Sportime της Παρασκευής και η στήλη «Agent Greek», ο Τζαβέλλας έχει παίξει σημαντικό ρόλο σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις.

Αρχικά ήταν παράγοντας στη μετακίνηση του Τάσου Μπακασέτα, ο οποίος αποχαιρέτησε την ΑΕΚ και πλέον θα βρίσκεται και αυτός στην Τουρκία και την Αλάνιασπορ.

Μάλιστα ο ίδιο είχε τονίσει πως μιλούσε συνέχεια με τον Τζαβέλλα, προκειμένου να είναι σίγουρος για την επιλογή του.

«Ένας από τους καλύτερους φίλους μου, ο Τζαβέλλας, παίζει εδώ για 2,5 χρόνια και του μιλούσα κάθε μέρα, οπότε ξέρω καλά το πρωτάθλημα και την ομάδα επίσης, ενώ έχω παρακολουθήσει μερικά παιχνίδια της προηγούμενης σεζόν. Οπότε, διάλεξα να έρθω εδώ. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές εδώ», ήταν τα λόγια του.

Φυσικά πρόσφατα έδειξε να έχει ανάμειξη και με την υπόθεση του Μανώλη Σιώπη, που έκανε το ίδιο δρομολόγιο, ωστόσο αυτός από τον Άρη.

Αυτές όμως δεν είναι οι μόνες φορές που ο Έλληνας διεθνής αμυντικός, έχει βάλει το χεράκι του για κάτι μεταγραφικό.

Η πιάτσα έχει βουίξει και για τον καταλυτικό ρόλο που φέρεται ότι είχε και στην υπογραφή του Μάριου Σιαμπάνη, όταν εκείνος είχε αποφασίσει να συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ.

Καθόλου άσχημα για τον γνωστό ποδοσφαιριστή, που φαίνεται ότι το ‘χει…


Τελευταία Νέα