ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Αλεξανδρής: Στο πλευρό των πληγέντων του κορονοϊού – Δείτε τη συγκινητική ανάρτησή του (pic)

Στο πλευρό των πληγέντων του κορονοϊού στέκεται ο Αλέξης Αλεξανδρής. Ο βετεράνος άσος προέβη σε ανάρτηση στο Facebook, προκειμένου να ενημερώσει ότι προτίθεται να βοηθήσει έμπρακτα όσους έχουν ανάγκη. Ιδού το post του: «Είμαστε πλέον σταθερά 7 μήνες σε αυτήν την πανδημία. Εάν κάποιος δεν εργάζεται, δεν πληρώνεται, του έχουν κόψει ώρες και εξαντλούνται τα...
Αλεξανδρής: Στο πλευρό των πληγέντων του κορονοϊού – Δείτε τη συγκινητική ανάρτησή του (pic)

Στο πλευρό των πληγέντων του κορονοϊού στέκεται ο Αλέξης Αλεξανδρής.

Ο βετεράνος άσος προέβη σε ανάρτηση στο Facebook, προκειμένου να ενημερώσει ότι προτίθεται να βοηθήσει έμπρακτα όσους έχουν ανάγκη.

Ιδού το post του:

«Είμαστε πλέον σταθερά 7 μήνες σε αυτήν την πανδημία. Εάν κάποιος δεν εργάζεται, δεν πληρώνεται, του έχουν κόψει ώρες και εξαντλούνται τα τρόφιμά του ή τα απαραίτητα, ή οι ώρες είναι απλώς δύσκολες, μην αφήνετε εσάς ή τα παιδιά σας να κοιμηθούν με άδειο στομάχι.

Μην φοβάστε ή ντρέπεστε να μου στείλετε ένα ιδιωτικό μήνυμα. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω. Μπορούμε απλά να αφήσουμε ένα πιάτο φαΐ και να φύγουμε. Κανείς δε χρειάζεται να ξέρει ποιος ενδιαφέρθηκε, ποτέ δε συνέβη. Είμαστε σε αυτό μαζί».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι τελευταίες ειδήσεις

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αλεξανδρής: Στο πλευρό των πληγέντων του κορονοϊού – Δείτε τη συγκινητική ανάρτησή του (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.