ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Επικό τρολάρισμα στο Wikipedia για την Μίλαν! (pic)

Στο ιστορικό της ομάδας άγνωστος πρόσθεσε κείμενο με… απαγορευτικές λέξεις από το ματς με τον Ολυμπιακό

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η χαρά της πρόκρισης του Ολυμπιακού επί της Μίλαν, ήταν τόσο μεγάλη, που ένας οπαδός – προφανώς – των «ερυθρόλευκων» τρόλαρε τους Ιταλούς στην Wikipedia!

Αν κάποιος μπει στην ελληνική έκδοση του Wikipedia και κάνει αναζήτηση στην Μίλαν, θα βρει στην τέταρτη παράγραφο ένα κείμενο – έπος, από το ματς της περασμένης Πέμπτης. Υπάρχει και μια λέξη… ακατάλληλη δια ανηλίκους, αλλά σίγουρα η… έμπνευση του τύπου, προκαλεί άφθονο γέλιο στο ίντερνετ.

«Η Μίλαν στις 13/12 έφαγε μια από τις μεγαλύτερες π… (λογοκρισία) της ιστορίας της και φήμες λένε ότι ήταν Πειραιώτικη. Καθώς το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στα πρώτα 60 λεπτά φαινόταν ότι η Μίλαν θα πάρει την πρόκριση, αλλάζουν τα πράγματα καθώς στο ’60 και στο ’69 μπαίνουν 2 γκολ από τους Παπέ Αμπού Σισέ και Γκιγιέρμε.

Δύο λεπτά μετά, η Μίλαν σκοράρει όπου αυτό σήμαινε το τέλος του Ολυμπιακού στην Ευρώπη. Αλλά στο ’80 ο Ολυμπιακός κερδίζει ένα πέναλτι όπου ο Φορτούνης σκόραρε και σήμαινε το τέλος της Μίλαν στην Ευρώπη», έγραψε άγνωστος στη σελίδα των «ροσονέρι».

Το «μεθύσι» των Πειραιωτών, συνεχίζεται…

Η παρακάμερα από το Ολυμπιακός-Μίλαν (vid)

Exit mobile version