Έξαλλος ο Ριμπερί με τη φάτσα του στο FIFA 2020 (vid)


Sportime Team

Έξαλλος ο Ριμπερί με τη φάτσα του στο FIFA 2020 (vid)


Ο Φρανκ Ριμπερί δεν είναι και το καλύτερο πρόσωπο στο ποδόσφαιρο. Δηλαδή αν ήταν αν κάνουμε καλλιστεία σίγουρα δεν θα τον είχαμε στην top λίστα. Αν βέβαια θέλαμε να βρούμε τους ασχημότερους, ο Γάλλος μεσοεπιθετικός ίσως και να έπαιρνε… μετάλλιο. Αλλά αυτό που του έκαναν στο FIFA 2020 παραπάει. 

Δεν πρέπει αν γινόμαστε κακοί με τον παίκτη της Φιορεντίνα. Κι αυτό διότι η… Scarface προέκυψε από ατύχημα. Από επιλογή ο ίδιος δεν θέλει να κάνει επιδιόρθωση. Μικρή σημασία έχει. Τα έντονα χαρακτηριστικά που έχει στο πρόσωπό του, θεωρητικά είναι εύκολο να αποδοθούν και να δημιουργήσουν μια φιγούρα που να μοιάζει στον Γάλλο.

Έλα που όμως στο FIFA 2020 αυτό δεν έγινε. Για την ακρίβεια ο παίκτης που έφτιαξε το γνωστό παιχνίδι ποδοσφαίρου δεν μοιάζει στον Φρανκ Ριμπερί ούτε στο τόσο. Δηλαδή ούτε καν ρε παιδί μου, ούτε πλησιάζει πως να το πούμε. Καμία σχέση. Εντάξει, συνεννοηθήκαμε με αυτό.

Δείτε το αφιέρωμα για το FIFA 2020

Πως αντέδρασε ο ίδιος όμως; Ε, δεν του άρεσε. Έκανε ένα post στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter που αναφέρει: «Έχω σταματήσει καιρό τώρα να παίζω με τα παιδιά μου FIFA 2020. Εκεί στην EASPORTS… Ποιος είναι αυτός;»

Δείτε την ανάρτηση και οι ίδιοι

Το βίντεο με το πρόσωπο του Ριμπερί

Κάντε follow στο Sportime
Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook
Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram


Sportime Extras