ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Γιασικεβίτσιους: Αυτή είναι η καυτή Ελληνίδα σύζυγός του (pics)

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ετοιμάζεται να επιστρέψει στην αγαπημένη του Βαρκελώνη για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα και από το πλευρό του δεν θα μπορούσε να λείπει η Ελληνίδα καλλονή σύζυγός του, Άννα Δούκα. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους  και η Άννα Δούκα είναι μαζί από το καλοκαίρι του 2007. Όταν ο Λιθουανός αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό. Το… γλυκό έδεσε και...

Άννα Δούκα- Σαρούνας Γιασικεβίτσιους
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ετοιμάζεται να επιστρέψει στην αγαπημένη του Βαρκελώνη για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα και από το πλευρό του δεν θα μπορούσε να λείπει η Ελληνίδα καλλονή σύζυγός του, Άννα Δούκα.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους  και η Άννα Δούκα είναι μαζί από το καλοκαίρι του 2007. Όταν ο Λιθουανός αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό. Το… γλυκό έδεσε και από τότε είναι αχώριστοι!

Ο Σάρας και η Άννα μάλιστα παντρεύτηκαν το 2017 στην Ελλάδα σε έναν γάμο που άφησε ιστορία, μιας και όλη η μπασκετική αφρόκρεμα ήταν εκεί.

Η αγάπη του Σάρας για την Ελλάδα είναι γνωστή και μάλιστα αυτή την περίοδο η οικογένεια Γιασικεβίτσιους βρίσκεται για διακοπές στο Costa Navarino.

Exit mobile version