ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

«Μήτσο και Θοδωρή, μάθετε μπάσκετ τα παιδιά μας»

Οι μπαμπάδες είναι καταξιωμένοι εδώ και χρόνια κι επειδή πολλές φορές το μήλο πέφτει κάτω από την μηλιά, οι γιοί κάνουν τα πρώτα βήματα στο μπάσκετ. Όχι όπου κι όπου βέβαια καθώς αποφάσισαν να εμπιστευτούν δύο γκαρντ που έγραψαν ιστορία στο ευρωπαϊκό και παγκόσμιο μπάσκετ. Ο λόγος για τους Νικ Καλάθη, Κιθ Λάνγκφορντ και Ματ...

Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Οι μπαμπάδες είναι καταξιωμένοι εδώ και χρόνια κι επειδή πολλές φορές το μήλο πέφτει κάτω από την μηλιά, οι γιοί κάνουν τα πρώτα βήματα στο μπάσκετ. Όχι όπου κι όπου βέβαια καθώς αποφάσισαν να εμπιστευτούν δύο γκαρντ που έγραψαν ιστορία στο ευρωπαϊκό και παγκόσμιο μπάσκετ.

Ο λόγος για τους Νικ Καλάθη, Κιθ Λάνγκφορντ και Ματ Λοτζέσκι που αποφάσισαν να εμπιστευτούν τους γιούς τους στην Ακαδημία μπάσκετ που διευθύνουν ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Θοδωρής Παπαλουκάς!

Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που οι μπαμπάδες μένουν μέσα στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τους γιούς τους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο άθλημα που γράφουν ιστορία οι πατεράδες τους.

Δίπλα στους καλύτερους και με τα… γονίδια από τους πετυχημένους πατεράδες τους, οι Καλάθης, Λάνγκφορντ και Λοτζέσκι τζούνιορ αρχίζουν σιγά σιγά να μαθαίνουν τα μυστικά του αθλήματος.

Όπως και να το κάνεις έχει ενδιαφέρον ότι οι… μεγάλοι φρόντισαν να εξασφαλίσουν την εκπαίδευση από τους καλύτερους για τους γιούς τους.

Σφαιρόπουλος: Η λεπτομέρεια στο συμβόλαιό του

Exit mobile version