ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Σπανούλης- Χοψονίδου: Με όλη την οικογένεια στην παραλία (pics)

Ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου, μαζί με τα έξι τους παιδιά απόλαυσαν το μπάνιο τους και κάπως έτσι αντιμετώπισαν τις υψηλές θερμοκρασίες. Τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν πριν λίγες ημέρες στη χώρα μας εκμεταλλεύθηκαν η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης. Το ζευγάρι, το οποίο πριν από λίγες ημέρες έκλεισε εννέα χρόνια έγγαμου βίου, πήρε τα...
Σπανούλης- Χοψονίδου: Με όλη την οικογένεια στην παραλία (pics)

Ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου, μαζί με τα έξι τους παιδιά απόλαυσαν το μπάνιο τους και κάπως έτσι αντιμετώπισαν τις υψηλές θερμοκρασίες.

Τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν πριν λίγες ημέρες στη χώρα μας εκμεταλλεύθηκαν η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης.

Σπανούλης

Το ζευγάρι, το οποίο πριν από λίγες ημέρες έκλεισε εννέα χρόνια έγγαμου βίου, πήρε τα παιδιά του και πήγα για μπάνιο στο Καβούρι.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού και η πρώην Σταρ Ελλάς απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα, ενώ δεν έλειψαν τα παιχνίδια στην άμμο, το ψάρεμα με την απόχη και φυσικά το αγαπημένο παγωτό των παιδιών.

Σπανούλης family

Πηγή: star.gr

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σπανούλης- Χοψονίδου: Με όλη την οικογένεια στην παραλία (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.