ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Τα είπε με Πετράκη ο Χριστοβασίλης

Συνάντηση κορυφής στην Αθήνα, πρόεδρος και τεχνικός του ΠΑΣ και ανακοίνωση διάψευσης από τους Ηπειρώτες για το ενδεχόμενο να απεμπλακεί από την ΠΑΕ ο Γιώργος Χριστοβασίλης
Τα είπε με Πετράκη ο Χριστοβασίλης

Σε ανακοίνωση διάψευσης προχώρησε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα αναφορικά με τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Γιώργο Χριστοβασίλη να θέλει να απεμπλακεί με την ομάδα και να συζητά το ενδεχόμενο εμπλοκής του με την Χαλκίδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Μας έχουν εντυπωσιάσει οι αγοραπωλησίες που έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες μέσω δημοσιευμάτων από «δημοσιογράφους» της χώρας μας…

Όσοι έχουν ενδιαφέρον να γίνουν μεσίτες πωλήσεων ομάδων και παικτών ας φροντίσουν να αλλάξουν επαγγελματική δραστηριότητα και να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα…

Στην πραγματικότητα ούτε υπήρχε, ούτε υπάρχει ενδιαφέρον για αγορά άλλων ομάδων από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ούτε υπάρχει προγραμματισμός για την πώληση του ΠΑΣ.

Σημείωση για τους τοπικούς δημοσιογράφους: «Οι αναδημοσιεύσεις δεν σε κάνουν δημοσιογράφο, το ρεπορτάζ και η έρευνα είναι αυτά που σε κάνουν…».

Κουβέντα στην Αθήνα με παρόντα τον Πετράκη

Στο μεταξύ, όπως ενημέρωσαν με δελτίου Τύπου οι Ηπειρώτες, ξεκίνησε ο προγραμματισμός για την επόμενη σεζόν στον σύλλογο. Το ενδιαφέρον είναι πως σε αυτόν συμμετέχει και ο Γιάννης Πετράκης, κάτι που δείχνει αν μη τι άλλο σημάδια παραμονής. Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι.

Ο Κρητικός τεχνικός την Τρίτη (17/4) τα είπε στην Αθήνα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Γιώργο Χριστοβασίλη, ενώ το παρών έδωσαν ακόμη οι δύο του γιοι, Παναγιώτης και Γιάννης, αλλά και ο Διευθυντής Ποδοσφαιρικού Τμήματος Δημήτρης Νιαρχάκος. Όλα αυτά ενίσχυσαν τις φήμες που θέλουν τον Ρεθυμνιώτη κόουτς να παραμένει για μια ακόμη χρονιά στον ΠΑΣ.

Πάντως περισσότερες εξελίξεις πάνω στο θέμα, θα υπάρξουν με την λήξη του πρωταθλήματος.

Αξίζει να τονιστεί πως μεταξύ άλλων συζητήθηκε και η είσοδος των  νέων τεχνολογιών στο πρωτάθλημα, όπως το VAR.

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τα είπε με Πετράκη ο Χριστοβασίλης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.