Συνεχείς οι επαφές στον ΠΑΣ Γιάννινα, εμπόδιο το οικονομικό

Δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία με τον Γιάννη Πετράκη και τους αρχηγούς Αλέξη Μιχαήλ και Θέμη Τζημόπουλο
Συνεχείς οι επαφές στον ΠΑΣ Γιάννινα, εμπόδιο το οικονομικό

Οι εξελίξεις τρέχουν στον ΠΑΣ Γιάννινα, στον οποίο είναι σαφές πως έπαθαν και έμαθαν. Δεν θέλουν να περάσουν τα περσινά και προσπαθούν από νωρίς να κλείσουν αρκετές τρύπες εν όψει της νέας σεζόν.

Με τον Γιάννη Πετράκη έγινε μία συζήτηση στην Αθήνα, υπάρχουν και άλλeς επαφές, αλλά ακόμη δεν έχει κλειδώσει το θέμα του οριστικά. Υπάρχει μία απόσταση στο οικονομικό χωρίς αυτό να σημαίνει πως τελικά δεν θα μείνει.

Ο Κρητικός τεχνικός αρέσει σε αρκετές ομάδες, αλλά προτεραιότητά του είναι οι Ηπειρώτες. Το όνομά του κάνει γκελ τόσο στη Νέα Σμύρνη όσο και στη Ριζούπολη, όπως έχουμε ενημερώσει, ενώ πρόσφατα έκανε και ραντεβού άλλη ομάδα. Το ποσό που ζήτησε, όμως, δείχνει ότι είχε αποφασίσει εξ αρχής με τον τρόπο του να κλείσει αυτή την πόρτα.

Από εκεί και πέρα, απόσταση υπάρχει και με τους Αλέξη Μιχαήλ και Θέμη Τζημόπουλο. Ήταν αναμενόμενο να δεχτούν προτάσεις με μείωση αποδοχών, αλλά και εκείνοι δεν έχουν δώσει την τελική τους απάντηση. Πιο εύκολο είναι να μείνει ο πρώτος. Όσο για τον δεύτερο, τίποτα δεν αποκλείεται. Ενδιαφέρον, πάντως, υπάρχει και για τον Μιχαήλ και για τον Τζημόπουλο. Ο Γιαννιώτης αμυντικός είχε επαφή με τον Παναιτωλικό, ενώ ο «Τζημό» αρέσει τόσο σε Απόλλωνα Σμύρνης όσο και σε Λαμία.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συνεχείς οι επαφές στον ΠΑΣ Γιάννινα, εμπόδιο το οικονομικό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.