Κοντά σε Λουκίνα ο ΠΑΣ Γιάννινα

Σε προχωρημένες επαφές με τον 26χρονο επιθετικό οι Ηπειρώτες
Κοντά σε Λουκίνα ο ΠΑΣ Γιάννινα

Τρέχει για να κλείσει τα κενά από νωρίς. Εντελώς διαφορετική πολιτική από άλλες χρονιές ακολουθεί φέτος ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος προσπαθεί γρήγορα να κάνει όσο το δυνατόν περισσότερες προσθήκες.

Μετά τους Στέφανο Σιόντη και Γιώργο Παμλίδη οι Ηπειρώτες τρέχουν και για άλλους. Ο Γιάννης Λουκίνας είναι στη λίστα και οι επαφές έχουν ξεκινήσει εδώ και κάποιες μέρες.

Τελευταία οι συζητήσεις σημείωσαν σημαντική πρόοδο, ενώ το γεγονός ότι ο Γιάννης Πετράκης είδε από κοντά το ματς της ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας – ΟΦΗ δεν ήταν τυχαίο.

Δεδομένου ότι αποχώρησαν πολλοί μεσοεπιθετικά, ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι αναγκασμένος να κάνει αρκετές προσθήκες και ο Λουκίνας κρίθηκε μία καλή λύση. Φέτος έχει με τους Αρτινούς 11 γκολ σε 28 παιχνίδια στη Football League.

Υπάρχουν ακόμη λεπτομέρειες που δεν έχουν διευθετηθεί, αλλά εκφράζεται η αισιοδοξία πως θα ολοκληρωθεί και αυτή η μεταγραφή στους «κυανόλευκους».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κοντά σε Λουκίνα ο ΠΑΣ Γιάννινα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.