Θρήνος στον Πλατανιά: Πέθανε ο Μανώλης Μαθιουλάκης


    Sportime TeamΣτο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Πλατανιά και η κοινωνία των Χανίων, στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Μανώλη Μαθιουλάκη.

Η κρητική ομάδα εξέδωσε σχετική ανακοίνωση για τον άνθρωπο που το 1958 την ενεργοποίησε ξανά, έπειτα από 13 ολόκληρα χρόνια αδράνειας λόγω της έντονης μετανάστευσης και του εμφυλίου, που ανάγκασε πολλούς παίκτες να απομακρυνθούν από τον τόπο τους.

Αναλυτικά: «Σύσσωμη η οικογένεια της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη Πλατανιά, εκφράζει τη θλίψη και την οδύνη της για την απώλεια του πρώην προέδρου Μανώλη Μαθιουλάκη σε ηλικία 82 ετών, όπως και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ο Μανώλης Μαθιουλάκης ήταν εκείνος που το 1958 πήρε την πρωτοβουλία για την επανίδρυση της ομάδας μας, η οποία βρισκόταν σε αδράνεια από το 1945.

Διατέλεσε για αρκετά χρόνια πρόεδρος του συλλόγου, καθώς και σημαντικός παράγοντας, συμβάλλοντας τα μέγιστα για την παρουσία του Πλατανιά στα τοπικά και Εθνικά πρωταθλήματα.

Αιωνία του η μνήμη, κι ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Με ψήφισμα τους, η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης Πλατανιάς αποφάσισαν αντί για στεφάνι να καταθέσουν χρήματα σε κοινωφελές ίδρυμα του Νομού Χανίων στη μνήμη του εκλιπόντος πρώην προέδρου».Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.