ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γραμμένος : «Ουδέποτε ετέθη θέμα οριστικής διακοπής»

Στην διάψευση περί οριστικής διακοπής των ποδοσφαιρικών διοργανώσεων της χώρα, προέβη ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος. Με μία γραπτή δήλωση του, πήρε θέση ο Βαγγέλης Γραμμένος για όσους μιλούν για οριστική διακοπή των ποδοσφαιρικών διοργανώσεων στην χώρα. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, διέψευσε κατηγορηματικά όλες αυτές τις φήμες και τόνισε πως γίνεται προσπάθεια για να...
Γραμμένος : «Ουδέποτε ετέθη θέμα οριστικής διακοπής»

Στην διάψευση περί οριστικής διακοπής των ποδοσφαιρικών διοργανώσεων της χώρα, προέβη ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος.

Με μία γραπτή δήλωση του, πήρε θέση ο Βαγγέλης Γραμμένος για όσους μιλούν για οριστική διακοπή των ποδοσφαιρικών διοργανώσεων στην χώρα.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, διέψευσε κατηγορηματικά όλες αυτές τις φήμες και τόνισε πως γίνεται προσπάθεια για να παρθούν νέα μέτρα, ώστε να αρχίσουν ξανά οι διοργανώσεις.

Αναλυτικά τα όσα είπε :

«Ουδέποτε ως σήμερα ετέθη θέμα οριστικής διακοπής των ποδοσφαιρικών διοργανώσεων της χώρας, πολύ περισσότερο με πρωτοβουλία της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας».

«Ακριβώς για να μην συμβεί αυτό ή δημιουργηθεί οποιοσδήποτε σχετικός κίνδυνος, συμφωνήσαμε με την αθλητική ηγεσία σε δέσμη μέτρων που θα υλοποιηθούν άμεσα εκ μέρους του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, ώστε οι διοργανώσεις να επαναρχίσουν»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γραμμένος : «Ουδέποτε ετέθη θέμα οριστικής διακοπής»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.