ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θα κάτσει και θα παίξει μέχρι να φύγει ο Λουτσιάνο

Ευχάριστα τα νέα της επιστροφής του, θα παίξει όσο προλαβαίνει με την πράσινη φανέλα ξανά Ηρθε μετά βαΐων και κλάδων ως το πρώτο μεγάλο deal του καλοκαιριού για τη θέση του Μάρκους Μπεργκ, πριν τον Τσάβες. Αν δεν τραυματιζόταν, το πιθανότερο είναι ότι θ’ ακολουθούσε την τύχη του Αργεντινού φορ. Θα είχε αποτελέσει παρελθόν, ανεξάρτητα...
Θα κάτσει και θα παίξει μέχρι να φύγει ο Λουτσιάνο

Ευχάριστα τα νέα της επιστροφής του, θα παίξει όσο προλαβαίνει με την πράσινη φανέλα ξανά

Ηρθε μετά βαΐων και κλάδων ως το πρώτο μεγάλο deal του καλοκαιριού για τη θέση του Μάρκους Μπεργκ, πριν τον Τσάβες. Αν δεν τραυματιζόταν, το πιθανότερο είναι ότι θ’ ακολουθούσε την τύχη του Αργεντινού φορ. Θα είχε αποτελέσει παρελθόν, ανεξάρτητα κι αν δεν την έκανε… σκαστή όπως ο «Comandante»!

Το συμβόλαιό του (550 χιλιάδες και βάλε τον χρόνο) δεν ταιριάζει στον μνημονιακό Παναθηναϊκό. Ο Λουτσιάνο Νέβες έχει τις μεγαλύτερες απολαβές από κάθε άλλον αυτή τη στιγμή στο δυναμικό του «τριφυλλιού»! Με 253 αγωνιστικά λεπτά στη Super League (4 συμμετοχές) και προερχόμενος από σοβαρό τραυματισμό, το θετικό για τον Μαρίνο Ουζουνίδη θα ήταν να τον δει να προσφέρει στα τελευταία παιχνίδια της περιόδου.

Αποκλείεται να είναι στην αποστολή απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, με το πιθανότερο σενάριο να είναι η εμφάνισή του στην προεπιλογή του ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (18 Μαρτίου). Ατρόμητος, Πανιώνιος, ΠΑΟΚ και Ξάνθη οι εναπομείνασες ομάδες μετά την «Ενωση». Ο στόχος της 5ης θέσης έμεινε ζωντανός μετά το 1-1 απέναντι στον Ολυμπιακό, οπότε με την ελπίδα ότι αυτό θα ισχύει και προς το τέλος του μήνα ο 25χρονος μεσοεπιθετικός – σε μία ομάδα χωρίς σέντερ φορ – θα βρει πεδίο δράσης. Ισως και ν’ αλλάξει τη μοίρα του, αν και όλα είναι ρευστά αφού ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος.

Ο Λουτσιάνο από τον Σεπτέμβριο προπονήθηκε για πρώτη φορά σε φουλ ρυθμούς, κάτι που σημαίνει ότι έχει μπει στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας και της επιστροφής σε αγώνες. Μέσα στον Μάρτιο, πάντως, αναμένεται να υπάρξει επαφή με τους ατζέντηδες του Βραζιλιάνου, εφόσον αγωνιστεί. Αντικείμενο συζήτησης θα είναι το ενδεχόμενο «διαζύγιο» των δύο πλευρών, με κυριότερη αιτία τα χρήματα που έχει ετησίως λαμβάνειν από τον Παναθηναϊκό. Τα οποία κρίνονται πολλά πλέον!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ : Αμφίβολος για το Σάββατο

Ο, δανεικός από τον ΠΑΟΚ, επιθετικός δύο ματς πρόλαβε να παίξει με τους «πράσινους» (Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα) στις αρχές Φεβρουαρίου. Σε κανένα δεν κέρδισε ο Παναθηναϊκός, δίχως, φυσικά, να φταίει αυτός. Ο μυικός τραυματισμός τού έκοψε τη φόρα, όμως κι αυτός βρίσκεται στην τελική ευθεία επιστροφής. Αν με τον Αστέρα Τρίπολης είναι αμφίβολος έως… δύσκολος ν’ αγωνιστεί κι αυτός με την ΑΕΚ αναμένεται να είναι διαθέσιμος να προσφέρει. Οπως και στην περίπτωση του Νέβες είναι κρίσιμο να επιστρέψει ο Μυστακίδης σε κατάσταση να προσφέρει, σε γραμμή που ο Παναθηναϊκός πονάει. Με τους Αρκάδες θα μπει προεπιλογή αν προπονηθεί κανονικά, έστω ως την Πέμπτη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θα κάτσει και θα παίξει μέχρι να φύγει ο Λουτσιάνο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.