ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καρέλης: «Δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς ήταν η ατμόσφαιρα»

Στιγμές από το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό θυμήθηκε ο 26χρονος
Καρέλης: «Δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς ήταν η ατμόσφαιρα»

Αναγεννήθηκε μέσω του Παναθηναϊκού, πανηγύρισε το 2014 την κατάκτηση του Κυπέλλου στον τελικό με τον ΠΑΟΚ, έφτασε μέχρι την Εθνική ομάδα και πήρε μεταγραφή και στη Γκενκ.

Θα ήταν δύσκολο να ξεχάσει, λοιπόν, το πέρασμά του από τους «πράσινους» ο Νίκος Καρέλης, ο οποίος μιλώντας σε βελγική εφημερίδα αναφέρθηκε τόσο στο παρατσούκλι που έχει όσο και στον τελικό του 2014.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην «Gazet van Antwerpen»:

Για το παρατσούκλι «Χουλκ» που του κόλλησαν στην Ελλάδα: «Είναι ωραίο που με αποκαλούν έτσι. Ξέρετε πώς βγήκε; Με έβλεπαν οι οπαδοί στην τηλεόραση και λόγω σωματοδομής με συνέκριναν με τον Χουλκ».

Για το Κύπελλο που κατέκτησε με τον Παναθηναϊκό το 2014, στον τελικό απέναντι στον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ: «Έχω συμμετάσχει σε έναν και πήραμε τον τίτλο. Ήταν φανταστικό παιχνίδι, ειδικά γιατί πολλοί δεν μας περίμεναν. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς ήταν η ατμόσφαιρα, με οπαδούς και των δύο ομάδων».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καρέλης: «Δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς ήταν η ατμόσφαιρα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.