Οργή για τον τραυματισμό του Κάρλος Τέβες στη φυλακή…

«Βράζουν» στη διοίκηση της Μπόκα Τζόυνιορς, με το νέο ατόπημα του Κάρλος Τέβες.
Οργή για τον τραυματισμό του Κάρλος Τέβες στη φυλακή…

«Βράζουν» στη διοίκηση της Μπόκα Τζόυνιορς, με το νέο ατόπημα του Κάρλος Τέβες.

Ο 34χρονος άσος κατάφερε να εξοργίσει τη διοίκηση της Μπόκα Τζούνιορς μετά τον τραυματισμό του. Ο λόγος είναι ότι ο Κάρλος Τέβες, δεν τραυματίστηκε στην προπόνηση, ή σε κάποιο παιχνίδι, αλλά… στη φυλακή.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, ο πρώην άσος της «Γιούβε» μετά την επιστροφή του στην Αργεντινή από το πρωτάθλημα της Κίνας, αγωνίζεται πλέον με την Μπόκα Τζούνιορς. Πρόσφατα, επισκέφτηκε την φυλακή στην οποία βρίσκεται ο ετεροθαλής αδερφός του Χουάν Αλμπέρτο Μαρτίνες, που εκτίει 16ετη κάθειρξη, όταν το 2010 επιχείρησε να ληστέψει… τεθωρακισμένο όχημα.

Ο Μαρτίνες, δεν έχει σταματήσει στη φυλακή τις «επιχειρηματικές» του δραστηριότητες και οργανώνει αγώνες ποδοσφαίρου. Κάπως έτσι βρέθηκε στο σωφρονιστικό κατάστημα ο Τέβες, ο οποίος προφανώς χωρίς την άδεια της ομάδας, πήρε μέρος σε ένα τέτοιο παιχνίδι.

Ωστόσο στάθηκε άτυχος, αφού έπαθε μυϊκή θλάση κατά τη διάρκεια του αγώνα. Όπως ήταν αναμενόμενο, διοίκηση και οπαδοί της Μπόκα είναι στα «κάγκελα» με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του Τέβες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οργή για τον τραυματισμό του Κάρλος Τέβες στη φυλακή…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.