ΙΣΠΑΝΙΑ

Όρθια στο «Μεστάγια» και έρχεται «Καραϊσκάκη» η Μπέτις

Καλή εμφάνιση των «βερδιμπλάνκος» κόντρα στην Βαλένθια αν και τους έλειψε ξανά το γκολ (0-0)
Όρθια στο «Μεστάγια» και έρχεται «Καραϊσκάκη» η Μπέτις

Η μία έχει «ξεχάσει» να νικά, η άλλη να σκοράρει. Βαλένθια και Μπέτις έμειναν στο 0-0 στο «Μεστάγια», με αμφότερες να έχουν τις στιγμές τους, αλλά καμία να μην καταφέρνει να τις αξιοποιήσει.

Σε πέντε μέρες η Μπέτις θα έρθει στα μέρη μας για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Συνεπώς το ματς με τη Βαλένθια ήταν ένα καλό δείγμα του τι θα συναντήσουν οι «ερυθρόλευκοι», αφού ο ίδιος ο Κίκε Σετιέν είχε δώσει ίδιο χρώμα στα δύο ματς. Λαμβάνοντας συνεπώς υπόψη όσα διαδραματίστηκαν στο «Μεστάγια», ένα είναι δεδομένο, οι «βερδιμπλάνκος» θα προσπαθήσουν να παίξουν ποδόσφαιρο, όχι να καταστρέψουν, ούτε να χτυπήσουν πονηρά το ματς.

Στην έδρα των «νυχτερίδων» είχαν 61% κατοχή, δεν είχαν όμως το σημαντικότερο, το γκολ. Οπως και η ομάδα του Μαρθελίνο, πάσχουν από το… σύνδρομο της επόμενης σεζόν, αφού μετά από τέσσερις αγωνιστικές έχουν πετύχει μόλις ένα γκολ, αυτό στο φινάλε του ντέρμπι της Σεβίλλης, με τον Χοακίν. Η «σημαία» τους, ως πρώην της Βαλένθια αποθεώθηκε όταν πέρασε αλλαγή (63’) στο ματς.

Το 3-4-3 του Σετιέν λειτούργησε, με τους Γκουαρδάδο και Κανάλες ειδικά να είναι καθοριστικοί στην καλή κυκλοφορία, όμως την πιο επικίνδυνη φάση τη δημιούργησε η Βαλένθια με τον Ροντρίγκο να σημαδεύει το δοκάρι. Το (δεύτερο) ντεμπούτο του Γκουέντες με τις «νυχτερίδες» δεν άλλαξε κάτι στην εξέλιξη του ματς, αφού δεν μπόρεσε να συμβάλει στην πρώτη νίκη της ομάδας του στο πρωτάθλημα.

Αντιθέτως ο Ντομένετς που αντικατέστησε τον Νέτο (απουσίαζε λόγω εθνικής Βραζιλίας) σταμάτησε τους Χοακίν και Φίρπο σωτήρια στο φινάλε.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Ντομένετς, Πιτσίνι, Γκάμπριελ Παουλίστα, Ντιακαμπί, Γκαγιά, Τόρες (63′ Γκέντες), Παρέχο, Κοντογκμπιά (14′ Βας), Τσέρισεφ (77′ Μπατσουαγί), Γκαμεϊρό, Ροντρίγκο

ΜΠΕΤΙΣ: Λόπεθ, ΜΑντί, Μπάρτρα, Σίντνεϊ, Φκερέρο, Κανάλες, Γκουαρδάδο, Φίρπο, Μπουντεμπούζ (77′ Λο Σέλσο), Σανάμπρια (68′ Σέρχιο Λεόν), Ινούι (63′ Χοακίν)

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Παρασκευή 14/9

Ουέσκα – Ράγιο Βαγεκάνο 0-1 (29′ Ιμπουλά)

Σάββατο 15/9

Ατλέτικο Μαδρίτης – Εϊμπάρ 1-1 (90’+4 Μπόρχα Μορένο / 87′ Σέρχι Ενριχ)
Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα 1-2 (12′ Ελουστόντο / 63’ Σουάρες, 66’ Ντεμπελέ)
Βαλένθια – Μπέτις 0-0
Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ρεάλ Μαδρίτης 21:45

Κυριακή 16/9

Λεγανές – Βιγιαρεάλ 13:00
Εσπανιόλ – Λεβάντε 17:15
Βαγιαδολίδ – Αλαβές 19:30
Σεβίλλη – Χετάφε 21:45

Δευτέρα 17/9

Τζιρόνα – Θέλτα 22:00

Νέο «Ανοέτα», παλιές συνήθειες, αλλά νίκη για τη Μπαρτσελόνα

Ο Μπόρχα Γκαρθές έσωσε τον βαθμό της Ατλέτικο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Όρθια στο «Μεστάγια» και έρχεται «Καραϊσκάκη» η Μπέτις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Άγγελος Ρουχωτάς

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.