Μανωλάς: «Συμβουλεύω τον Μαρινάκη! Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό»

Ο Κώστας Μανωλάς αποκάλυψε ότι θέλει να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και ότι συχνά μιλάει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Ελληνας αμυντικός της Ρόμα, σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα «il Giornale», αναφέρθηκε και στην πρώτη προημιτελική μάχη της ομάδας του με την Μπαρτσελόνα, αλλά και στον Λιονέλ Μέσι, το οποίο θα έχει...
Μανωλάς: «Συμβουλεύω τον Μαρινάκη! Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό»

Ο Κώστας Μανωλάς αποκάλυψε ότι θέλει να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και ότι συχνά μιλάει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Ελληνας αμυντικός της Ρόμα, σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα «il Giornale», αναφέρθηκε και στην πρώτη προημιτελική μάχη της ομάδας του με την Μπαρτσελόνα, αλλά και στον Λιονέλ Μέσι, το οποίο θα έχει υπό την επίβλεψή του.

«Όταν είναι όλοι παιδιά θέλουν να σκοράρουν, να είναι επιθετικοί. Ομως, εγώ αποφάσισα να πάω πιο πίσω, γιατί σε ένα καλοκαίρι ψήλωσα 10 εκατοστά και ο θείος μου ο Στέλιος ήταν ο καλύτερος αμυντικός στην ιστορία της Ελλάδας. Ήθελα να τον μιμηθώ, τελικά τα κατάφερα», είπε για τα πρώτα βήματα της καριέρας του και συνεχίζοντας την αναφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο τόνισε: «Δεν ξέρω τι συμβαίνει με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σίγουρα οι επενδύσεις είναι μικρότερες από το παρελθόν και λιγότεροι παίκτες από το εξωτερικό αγωνίζονται σε αυτό. Η Εθνική ομάδα αποκλείστηκε από το Μουντιάλ της Ρωσίας από την Κροατία, μια από τις ισχυρότερες ευρωπαϊκές ομάδες, αλλά ανακάμπτει. Ελπίζω ότι στο μέλλον θα επιστρέψουμε στις δόξες του παρελθόντος».

Ταξίδεψε… πέρα από τον Ατλανικό για να βρει τον αντίπαλο που τον έχει δυσκολέψει περισσότερο: «Ο Ιμπραΐμοβιτς είναι ο αντίπαλος που με δυσκόλεψε περισσότερο. Συνδυάζει ύψος, ταχύτητα, δύναμη στη διατήρηση της μπάλας και τεχνική. Πάντως, ο Γκουαρντιόλα έχει δίκιο όταν λέει ότι δεν υπάρχει τρόπος να σταματήσεις τον Μέσι. Όμως, αν σκεφτείς να σταματήσεις μόνο αυτόν, υπάρχουν δέκα άλλοι που μπορούν να σου κάνουν ζημιά. Χωρίς αυτόν η Μπαρτσελόνα είναι διαφορετική, πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Επίσης, δεν έχουν τον Νεϊμάρ. Θαυμάζω πραγματικά τον Πικέ, ντελικάτος αμυντικός που παίζει καλά την μπάλα με τα πόδια του. Εάν είναι δέκα χρόνια εκεί δεν είναι τυχαίο».

Ο Κώστας Μανωλάς μίλησε και για τον προπονητή της Μπάρτσα: «Ο Βαλβέρδε έφυγε από τον Ολυμπιακό όταν ήμουν έτοιμος να φτάσω. Είναι προπονητής που του αρέσει να πιέζει προς τα εμπρός, να υπάρχουν πολλοί παίκτες όπου υπάρχει η μπάλα, επειδή όταν η ομάδα του τη χάνει, θέλει να την ανακτά αμέσως. Επιπλέον, δίνει μεγάλη σημασία στην άμυνα, στην πραγματικότητα, η Μπαρτσελόνα είναι πιο σταθερή. Στον όμιλο δείξαμε ότι είμαστε μια μεγάλη ομάδα, τώρα έχουμε μια διπλή συνάντηση με έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο. Είναι φαβορί η Μπαρτσελόνα, αλλά στο ποδόσφαιρο παίζεις 11 με 11 και δεν ξέρεις. Η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ και η Σίτι είναι αυτές με τις περισσότερες δυνατότητες για την κατάκτηση του τροπαίου».

Αναφέρθηκε και στη Μεγάλη Κυρία του ποδοσφαίρου: «Η Γιουβέντους έχει πιθανότητες. Εχει συνηθίσει να παίζει παιχνίδια αυτού του επιπέδου. Υπήρξαν επαφές όταν ήμουν στον Ολυμπιακό, αλλά μόνο με τον μάνατζέρ μου. Από την Ζενίτ μου προσφέρθηκε ένα ιδιαίτερο συμβόλαιο που δεν ήθελα να υπογράψω στο τέλος, αλλά ήξερα ότι αν έμενα στη Ρώμη θα ήμουν ευτυχισμένος ούτως ή άλλως. Εδώ είμαι καλά, ακόμα και αν υπάρχει πάντα το άγχος και η πίεση των οπαδών. Θέλω να κερδίσω κάτι με αυτή την ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στη Serie A».

Μίλησε και για τον θάνατο του Αστόρι: «Ο θάνατός του ήταν κάτι παράλογο, ήταν ένα απίστευτο παιδί και ένας σοβαρός επαγγελματίας. Εμενα μαζί του στο δωμάτιο, πάντα είχε ένα χαμόγελο και έτσι θέλω να τον θυμόμαστε. Οπως συνέβη και με τον παππού μου, δεν πήγα στην κηδεία του».

Ο Μανώλης αποκάλυψε και την ομάδα στην οποία θέλει να κλείσει την καριέρα του: «Θα ήθελα να κλείσω με τον Ολυμπιακό, στον οποίο ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά. Συχνά μιλάω με τον πρόεδρο, μερικές φορές τον βοηθάω με κάποιες συμβουλές».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μανωλάς: «Συμβουλεύω τον Μαρινάκη! Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.