ΙΣΠΑΝΙΑ

Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα 2-0: Χωρίς Μέσι, «κάηκε» ο Βαλβέρδε

Η Σεβίλλη επιβλήθηκε 2-0 της Μπαρτσελόνα και απειλέι να την αφήσει εκτός τα προημιτελικά του Copa del Rey κιόλας
Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα 2-0: Χωρίς Μέσι, «κάηκε» ο Βαλβέρδε

Ο Βαλβέρδε έκανε rotation στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας, άφησε εκτός τον Μέσι και η Σεβίλλη τον τιμώρησε επικρατώντας 2-0 στο «Σάντσεθ Πιθχουάν».

Οι προπονητές ζουν με τις επιλογές τους, κακές ή καλές και ο Βάσκος τεχνικός είναι δεδομένο πως θα κατακριθεί σφοδρά για το γεγονός πως άφησε εκτός Μέσι, Μπουσκέτς και δεν ξεκίνησε Λουίς Σουάρες, Ζόρντι Αλμπα, Κουτίνιο. Μπορεί να το χαρακτηρίσει και κανείς υπεροψία το γεγονός πως ο Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ βρέθηκε στην ενδεκάδα μια μέρα μετά την παρουσίασή του.

Η Σεβίλλη δεν είναι οποιοσδήποτε αντίπαλος και το απέδειξε με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο που θα κάνουν δύσκολη τη ζωή των «μπλαουγκράνα» ενόψει επαναληπτικού.

Το σκορ άνοιξε στο  58’ ο Σαράμπια, μετά από εξαιρετική προσπάθεια και ασίστ του Πρόμες. Από μια φάση που ξεκίνησε από λάθος του Κουτίνιο, ο Μπεν Γεντέρ ολοκλήρωσε αριστουργηματικά την αντεπίθεση στο 77’ για το 2-0.

Ο Γάλλος συγκίνησε μάλιστα με τον πανηγυρισμό του, καθώς εμφάνισε μήνυμα κάτω από τη φανέλα του για τον Εμιλιάνο Σάλα ο οποίος αγνοείται ακόμα.

Σεβίλλη (Πάμπλο Ματσίν): Σοριάνο, Μερκάδο, Κίερ, Σέρχι Γκόμεθ, Χεσούς Νάβας 71′ Αντρέ Σίλβα), Μπανέγα, Αμαντού, Εσκουδέρο (87′ Αράνα), Σαράμπια (66′ Βάσκες), Πρόμες, Μπεν Γιεντέρ

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Σίλεσεν, Πικέ, Λενγκλέ, Ζόρντι Αλμπα, Σεμέντο (80′ Ζόρντι Αλμπ), Ράκιτιτς, Βιδάλ, Αρτούρ, Αλενιά, Μάλκομ (63′ Κουτίνιο), Μπόατενγκ (63′ Λουίς Σουάρες).

Ανακοίνωσε Ντε Γιονγκ η Μπαρτσελόνα!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα 2-0: Χωρίς Μέσι, «κάηκε» ο Βαλβέρδε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Άγγελος Ρουχωτάς

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.