ΑΓΓΛΙΑ

Στην 11αδα της Αρσεναλ ο Μαυροπάνος!

Το όνειρο του 19χρονου στόπερ σε λίγη ώρα γίνεται πραγματικότητα, κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. – Το Sportime .gr έμαθε πως το όνομα του γράφτηκε στους 22 του μεγάλου αγώνα
Στην 11αδα της Αρσεναλ ο Μαυροπάνος!

Η ώρα της πραγματοποίησης του ονείρου έφτασε για τον Ντίνο Μαυροπάνο.  Σε λίγη ώρα, θα κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα της Αρσεναλ, απέναντι σε έναν αντίπαλο που ούτε καν θα το φανταζόταν. Απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!  

Ο 19χρονος στόπερ θα βρίσκεται στην αρχική 11αδα, κάτι που ανακοινώθηκε πριν από λίγο και επισήμως.

Ο παίκτης έμαθε τα χαρμόσυνα μαντάτα την περασμένη Παρασκευή, όταν ο Αρσέν Βενγκέρ θέλησε να τον επιβραβεύσει για την σκληρή δουλειά στις προπονήσεις το τελευταίο διάστημα αλλά και την καλή του παρουσία στα παιχνίδια της δεύτερης ομάδας.

«Ετοιμάσου. Την Κυριακή θα παίξεις βασικός.  Προσπάθησε να αποβάλεις το άγχος και όλα θα πάνε καλά. Σε πιστεύω…» του είπε ο Αλσατός, που στο πρόσωπο του Μαυροπάνου βλέπει ίσως την τελευταία παρακαταθήκη που μπορεί να αφήσει στους Λονδρέζους πριν την μεγάλη αποχώρηση.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μη πιστεύοντας αυτά που άκουγε, την Παρασκευή το βράδυ περιχαρής, πήρε τηλέφωνο τον πατέρα του και τον ενημέρωσε σχετικά.

Ο Θανάσης Μαυροπάνος δεν μπορούσε να το πιστέψει.  «Του έπεσε το ακουστικό από τα αυτιά»,  λένε άνθρωποι που τον γνωρίζουν. Φυσικό ήταν να πάρει συγγενείς και φίλους και να τους ενημερώσει.

Το νέο διαδόθηκε γρήγορα στην γειτονιά του την Λαμπρινή και το νέο έφτασε μέχρι την διπλανή Ριζούπολη.

Στην πρώτη του ομάδα τον Απόλλωνα, το Σάββατο, κάποιοι ήδη το ήξεραν και δεν μπορούσαν να το πιστέψουν. Μάλιστα πήραν τηλέφωνο τον πατέρα του για να επιβεβαιώσουν το νέο.

«Ετσι μου είπε το παιδί. Τι να σας πω κι εγώ…» ήταν η απάντηση του πατήρ Μαυροπάνου, που ήδη έχει στηθεί μπροστά στην μεγάλη οθόνη για να καμαρώσει τον γιο του.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στην 11αδα της Αρσεναλ ο Μαυροπάνος!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.