Προετοιμασία για το φινάλε στα Ιωάννινα

Ο Ολυμπιακός αρχίζει την προετοιμασία του για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, στην πόλη των Ιωαννίνων
Προετοιμασία για το φινάλε στα Ιωάννινα

Ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει την τρίτη θέση της Super League και ο αγώνας της 30ής και τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Την Τρίτη (1/5), οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ρεπό και το πρωί της Τετάρτης (2/5) αρχίζουν την προετοιμασία τους για το τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

Ο Χρήστος Κόντης αναμένεται να δώσει άλλη μία ευκαιρία στο νέο «αίμα» της ομάδας, όπως έπραξε κόντρα στον Παναιτωλικό. Για την αναμέτρηση στα Ιωάννινα δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Αλεξί Ρομαό, ο οποίος κόντρα στους Αγρινιώτες συμπλήρωσε δέκα κίτρινες κάρτες.

Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ είναι προγραμματισμένο για την προσεχή Κυριακή (6/5, 19:00) και από τη Δευτέρα (7/5) οι ποδοσφαιριστές θα είναι ελεύθεροι για τις διακοπές τους πριν από την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προετοιμασία για το φινάλε στα Ιωάννινα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.