ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Περιμένοντας τον Λάζαρο

Όπως έγραψε η έντυπη έκδοση του Sportime, στο φύλλο της Κυριακής (13/5), ο Ολυμπιακός περιμένει την οριστική απόφαση του Χριστοδουλόπουλου.
Περιμένοντας τον Λάζαρο

Από τις 19 Απριλίου, το Sportime.gr έχει αποκαλύψει το ασφυκτικό πρέσινγκ του Ολυμπιακού προς την πλευρά του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Ασφυκτικό το πρέσινγκ Ολυμπιακού σε Λάζαρο

Ο Έλληνας εξτρέμ ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την ΑΕΚ και καλείται να αποφασίσει άμεσα, αν δεν το έχει πράξει, ήδη, για το μέλλον της καριέρας του.

Όπως έγραψε η έντυπη έκδοση του Sportime, στο φύλλο της Κυριακής (13/5), οι «ερυθρόλευκοι» τηρούν στάση αναμονής και παρακολουθούν διακριτικά τα τεκταινόμενα. Καλύπτουν πλήρως τα αγωνιστικά και οικονομικά «θέλω» του διεθνούς ακραίου μεσοεπιθετικού, ο οποίος εδώ και καιρό δεν έχει βρει κοινό σημείο επαφής με τη διοίκηση της ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη για την επέκταση της συνεργασίας τους με αυξημένες ετήσιες απολαβές.

Ο Χριστοδουλόπουλος πέρασε ως αλλαγή στο 67ο λεπτό, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ. Σε ένα ματς που έκρινε τίτλο για την ΑΕΚ, έμεινε την περισσότερη ώρα του αγώνα στον πάγκο, σε μία περίεργη αγωνιστική απόφαση του Μανόλο Χιμένεθ. Αν κάτι έχει «σπάσει» μέσα του, είναι κάτι που το γνωρίζει ο 32χρονος ποδοσφαιριστής. Ο Ολυμπιακός, όμως, τον θέλει στην ομάδα του για τη νέα σεζόν και περιμένει την οριστική απάντηση του παίκτη και την οριστική κατάληξη της υπόθεσης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Περιμένοντας τον Λάζαρο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.