Εφτά εκατομμύρια λόγοι στέλνουν τον Ένγκελς εκτός Ολυμπιακού

Με βασικότερο όλων ότι κοστίζει πολύ οικονομικά και βαθμολογικά Φάκελος Μπιορν Ενγκελς! Δεν είναι δα και λίγα τα 7 μύρια που σπατάλησε για χάρη του ο Ολυμπιακός. Εξαφανισμένος για τον άλφα ή βήτα λόγο από τις 28 Ιανουαρίου και το 1-1 στην Τρίπολη. Βάσει πηγών μας, ο Οσκαρ Γκαρθία δεν «καίγεται» για τον Βέλγο στόπερ...
Εφτά εκατομμύρια λόγοι στέλνουν τον Ένγκελς εκτός Ολυμπιακού

Με βασικότερο όλων ότι κοστίζει πολύ οικονομικά και βαθμολογικά

Φάκελος Μπιορν Ενγκελς! Δεν είναι δα και λίγα τα 7 μύρια που σπατάλησε για χάρη του ο Ολυμπιακός. Εξαφανισμένος για τον άλφα ή βήτα λόγο από τις 28 Ιανουαρίου και το 1-1 στην Τρίπολη. Βάσει πηγών μας, ο Οσκαρ Γκαρθία δεν «καίγεται» για τον Βέλγο στόπερ που φέτος μετράει 24 ματς (2 γκολ και μία ασίστ). Δεν τον θεωρεί ικανό στο  build-up και του βγάζει ανασφάλεια η έλλειψη ελαστικότητας. Για να ‘μια ειλικρινής, δεν γνωρίζω με σαφήνεια ποιο θα είναι το μέλλον του Ισπανού προπονητή στον πάγκο του Ολυμπιακού, αλλά το περιβάλλον του Ενγκελς (Μότζι και σία) έχουν ήδη ενημερωθεί για να ψάξουν ομάδα για τον 24χρονο κεντρικό αμυντικό. Τουλάχιστον, έχει πέραση στην Championship.

Εδώ που τα λέμε ο Βέλγος σέντερ μπακ έχει δείξει περισσότερες επιθετικές παρά αμυντικές αρετές και σίγουρα βρίσκεις αντάξιο ή και καλύτερο του στην αγορά με 10 φορές λιγότερα χρήματα. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού το καλοκαίρι μπορεί να περηφανεύονταν για το ποσό που σπατάλησαν να τον φέρουν, ωστόσο μισή χρονιά αργότερα είμαι σίγουρος ότι ντρέπονται και να το ξεστομίσουν!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εφτά εκατομμύρια λόγοι στέλνουν τον Ένγκελς εκτός Ολυμπιακού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.