ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α’ Εθνική Γυναικών – Απίστευτο: Η ΕΠΟ την Πέμπτη όρισε την 1η αγωνιστική και την Παρασκευή την ανέβαλε!

Μόλις 48 ώρες πριν τη σέντρα η ΕΠΟ ανέβαλλε για δύο εβδομάδες την πρεμιέρα στην Α' Εθνική Γυναικών, που είχε οριστεί γι’ αυτή την Κυριακή 4/4.

Ά Εθνική Γυναικών ΠΑΟΚ - Αγροτικός Αστέρας
Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Μόλις 48 ώρες πριν τη σέντρα η ΕΠΟ ανέβαλε για δύο εβδομάδες την πρεμιέρα στην Α’ Εθνική Γυναικών, που είχε οριστεί γι’ αυτή την Κυριακή 4/4.

Απίστευτο κι όμως ελληνικό. Η ΕΠΟ την Πέμπτη 1/4 όρισε την 1η αγωνιστική στην Α’ Εθνική Γυναικών και ενώ όλα έδειχναν πως πάμε για σέντρα μετά από 14 μήνες, τελικά την Παρασκευή 2/4 με έγγραφο, που υπέγραψε ο Θοδωρής Ζαγοράκης ανέβαλε την πρεμιέρα.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο έγγραφο δόθηκε παράταση δύο εβδομάδων και η 1η αγωνιστική ορίζεται εκ νέου για την Κυριακή 18 Απριλίου.

Αρκετές ομάδες αντέδρασαν στη συγκεκριμένη απόφαση με την ανακοίνωση, που εξέδωσε η ΑΕΛ να είναι χαρακτηριστική.

Η επιστολή που απέστειλε η ΕΠΟ στις ομάδες της Α’ Εθνικής Γυναικών αναφέρει τα εξής:

«Σε συνέχεια αλληλογραφίας μας (έγγραφο ΕΠΟ 5734/29-03-2021) σας ενημερώνουμε, ότι κατόπιν πολλών αιτημάτων των ομάδων αναφορικά με την ελλιπή τους προετοιμασία, λόγω της πανδημίας covid-19 και των περιοριστικών μέτρων, όλοι οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας Ποδοσφαίρου Γυναικών που είχαν ορισθεί να διεξαχθούν την Κυριακή 04/04/2021, αναβάλλονται και ορίζονται εκ νέου την Κυριακή 18/04/2021. Παρακαλούμε τις ΕΠΣ των γηπεδούχων Σωματείων να ενημερώσουν σχετικά τους Παρατηρητές αγώνα».

 

Exit mobile version