ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αφαίρεση 3 βαθμών στην ΑΕ Μυλοποτάμου, ανατροπή στην βαθμολογία

Βαριά ποινή για την ΑΕ Μυλοποτάμου από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ που την στέλνει με το 1,5 πόδι στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ρεθύμνου. Η ΑΕΜ τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του 8ου ομίλου της Γ’ εθνικής, δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 2.000 ευρώ. Η τιμωρία αφορά τα...

Συντάκτης: Κώστας Λάππας Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Βαριά ποινή για την ΑΕ Μυλοποτάμου από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ που την στέλνει με το 1,5 πόδι στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ρεθύμνου. Η ΑΕΜ τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του 8ου ομίλου της Γ’ εθνικής, δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 2.000 ευρώ. Η τιμωρία αφορά τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν μετά τη λήξη της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Φωστήρα στις 4 Φεβρουαρίου, όταν άνθρωποι της φιλοξενούμενης ομάδας δέχθηκαν επίθεση από ανθρώπους της ΑΕΜ.

Η διοίκηση της ομάδας θα ασκήσει έφεση στη δευτεροβάθμια επιτροπή της ομοσπονδίας, με σκοπό να της επιστραφούν οι βαθμοί. Διαφορετικά πολύ δύσκολα θα καταφέρει να σώσει τη σεζόν, μιας και με αυτή την αφαίρεση η ΑΕΜ βρέθηκε κάτω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού με 16 βαθμούς. Και στα εναπομείναντα τρία παιχνίδια με Κηφισιά (εκτός), με Ηρόδοτο (εντός) και με Ιεράπετρα (εντός) θα κληθεί για το απόλυτο των νικών.

Η σχετική απόφαση της ΕΠΟ που ανακοινώθηκε την Παρασκευή (16/3) και αφορά την ΑΕΜ αναφέρει τα εξής:

«Επέβαλε στο σωματείο ΑΕ Μυλοποτάμου χρηματική ποινή ύψους 2.000 ευρώ, ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές δύο (2) αγωνιστικών και ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (αγώνας Γ’ Εθνικής ΑΕ Μυλοποτάμου-Φωστήρας)».

 

Η βαθμολογία του 8ου ομίλου σε 19 αγώνες έχει διαμορφωθεί ως εξής:

1.Ηρόδοτος 38

————————————

2.Αιγάλεω* 32

3.Παλαιόχωρα* 26

4.ΠΟΑ 24

5.Ηλυσιακός* 23

-.ΟΦ Ιεράπετρας* 23

7.Άγιος Ιερόθεος* 19

————————————

8.Φωστήρας 18

9.Κηφισιά* 17

10.ΑΕ Μυλοποτάμου* (-3) 16

11.Ερμής Ζωνιανών* (-3) 12

* Έχουν κάνει το ρεπό τους.

Exit mobile version