ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ-Ατρόμητος: Μόνο τους στόπερ άφησε ο Αλμέιδα! Εκτός αποστολής ο Γκαρσία

Έτσι παρατάσσονται ΑΕΚ και Ατρόμητος για το μεταξύ τους παιχνίδι στην 6η αγωνιστική της Super League.

ΑΕΚ - Ατρόμητος: Αυτή είναι η 11άδα με την οποία παρατάσσει την Ένωση για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Super League.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

ΑΕΚ – Ατρόμητος: Αυτές είναι οι 11άδες που επέλεξαν Ματίας Αλμέιδα και Κρις Κόλμαν για το παιχνίδι των 21:00 στην ΟΠΑΠ Arena που θα γίνει στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League.

Μετά τις μεγάλες νίκες με Μπράιτον στην Αγγλία και Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο ο Αργεντινός τεχνικός παρατάσσει την ομάδα του με αρκετές αλλαγές, διατηρώντας ουσιαστικά στην 11άδα τους στόπερ (Μήτογλου, Κάλενς). Από εκεί και πέρα εκτός αποστολής είναι ο Λιβάι Γκαρσία και στην επίθεση θα αγωνιστούν Πόνσε και Αραούχο.

Το Sportime σας είχε αναφέρει ότι κόντρα στον Ατρόμητο η ΑΕΚ θα παραταχθεί με αρκετές αλλαγές και πως ο Κάλνες πάει ξανά για βασικός. 

Αναλυτικότερα Ο Στάνκοβιτς είναι στην εστία, Μήτογλου-Κάλενς στα στόπερ, Σιντιμπέ-Χατζισαφί δεξιά και αριστερά αντίστοιχα στα πλάγια μπακ. Από εκεί και πέρα Γιόνσον-Μάνταλος θα είναι τα δύο χαφ, Άμραμπατ δεξιά, Πισάρο αριστερά στις πτέρυγες τις επίθεσης και στην κορυφή Αραούχο-Πόνσε.

ΑΕΚ (Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Μήτογλου, Κάλενς, Χατζισαφί, Γιόνσον, Άμραμπατ, Πισάρο, Μάνταλος, Αραούχο, Πόνσε

Στον πάγκο: Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Γαλανόπουλος, Τσούμπερ, Ελίασον και Ζίνι

 

Exit mobile version