ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Δεν ασχολήθηκε με Μαντσίνι

Η ΑΕΚ δεν ασχολήθηκε ποτέ με την περίπτωση απόκτησης του Ντανιέλ Μαντσίνι

ΑΕΚ: Δεν ασχολήθηκε με Μαντσίνι
Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Ντανιέλ Μαντσίνι είναι πλέον παίκτης του Παναθηναϊκού, με το όνομα του Αργεντίνου πρώην μεσοεπιθετικού του Άρη να συνδέεται μέσω σεναρίων και με την ΑΕΚ.

Η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική για αυτή την περίπτωση καθώς η Ένωση δεν ασχολήθηκε ποτέ με την πιθανότητα απόκτησης του 26χρονου ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, αν αναλογιστεί κανείς πως η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έχει ουκ ολίγες λύσεις στη μεσοεπιθετική της γραμμή, θα κατέληγε εύκολα στο συμπέρασμα πως είναι άτοπο να ασχοληθεί με τον παίκτη.

Εκτός αυτού βέβαια, αξιοσημείωτο είναι πως στο ρόστερ προστέθηκε από τον Γενάρη και ο Πάολο Φερνάντες με τους κιτρινόμαυρους να στηρίζουν πολλά  στο πρότζεκτ του Ισπανού.

Την ίδια στιγμή, από την ΑΕΚ έλεγαν χαρακτηριστικά για την περίπτωση του Μαντσίνι, «μας τιμάει βέβαια το γεγονός πως οι αντίπαλοι μας θεωρούν ότι ανεβαίνει επικοινωνιακά η αξία μιας μεταγραφής τους, αν συνδεθεί με ενδιαφέρον της ΑΕΚ, όμως όπως και σε άλλη αντίστοιχη απόπειρα δημιουργίας εντυπώσεων από άλλη ομάδα πριν λίγες εβδομάδες για τον ίδιο ποδοσφαιριστή, δε μπορούμε παρά να γελάμε. Το σενάριο είναι παντελώς ανυπόστατο φυσικά. Και νήπιο θα το καταλάβαινε βλέποντας τις επιλογές της ΑΕΚ σε αυτές τις θέσεις. Να σταματήσουμε λοιπόν εδώ τα αστεία, γιατί έχουμε άλλα πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε».

Παράλληλα, πρόσθεταν πως «η προσπάθεια να εμπλέξουν προσωπικά τον Δημήτρη Μελισσανίδη σε μια τέτοια κωμωδία, κάπου ξεπερνάει τα όρια» βάζοντας ένα τέλος στα όποια σενάρια ήθελαν την Ένωση να ασχολείται με τον Μαντσίνι.

https://youtu.be/Pm8GqivUHok?t=3

 

Exit mobile version