ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Μια ανάσα από τον Ελίασον!

Κοντά σε συμφωνία για την απόκτηση του Νίκλας Ελίασον η ΑΕΚ!

ΑΕΚ: Μια ανάσα από τον Ελίασον!
Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Έτοιμη μία ακόμα πολύ ποιοτική μεταγραφή η ΑΕΚ, που είναι μία… ανάσα από να προσθέσει στο ρόστερ της τον Νίκλας Ελίασον!

Συγκεκριμένα η «Ένωση» έχει κάνει πρόταση στη Νιμ, όπου και ανήκει ο Σουηδός μπακ-χαφ, προκειμένου να τον αποκτήσει.

Η πρόταση ξεπερνάει τα δύο εκατομμύρια ευρώ και είναι ο ιδανικός παίκτης για να καλύψει το κενό στη θέση του αριστερού, που έψαχνε ο Ματίας Αλμέιδα.

Πρόκειται για έναν παίκτη που αγωνίζεται όπως προείπαμε στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα και έχει αρκετές εμπειρίες τόσο στη Ligue 1, στη Ligue 2 αλλά και στην Championship, όπου και αγωνιζόταν με τη φανέλα της Μπρίστολ Σίτι.

Από εκεί τον απέκτησε η Νιμ, δίνοντας τρία εκατομμύρια ευρώ, έχοντας δείξει εξαιρετικά χαρακτηριστικά. Το θετικό της περίπτωσης του πάντως είναι ότι μπορεί να αγωνιστεί και στα δεξιά και ο Αργεντινός τεχνικός της ΑΕΚ, σκέφτεται πολύ σοβαρά να τον τοποθετήσει εκεί. Θα αγωνίζεται δηλαδή δεξιό μπακ-χαφ στο σύστημα του Αλμέιδα, που δεν αρέσει στον Λιβάι Γκαρσία, με το ανάποδο πόδι.

Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Σουηδίας, ενώ ο 26χρονος μπακ την περασμένη σεζόν ήταν βασικός και αναντικατάστατος με 39 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με επτά γκολ και 7 τελικές πάσες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportime, οι δύο ομάδες είναι κοντά σε συμφωνία και ο παίκτης προβάρει τη φανέλα της ΑΕΚ.

Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που η ομάδα της Αθήνας ενδιαφέρεται για τον παίκτη, αφού τον είχε τσεκάρει και πέρσι, ωστόσο η περίπτωση του δεν είχε προχωρήσει.

Exit mobile version