ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Ο Έλληνας παίκτης που της γυάλισε

Ποιον παίκτη ξεχώρισε πρόσφατα η ΑΕΚ από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Με έξι αλλαγές στην 11άδα του ο Άρης. Ο Μάντζιος έβαλε βασικούς και τους δύο ποδοσφαιριστές που τσεκάρει η ΑΕΚ!
Με έξι αλλαγές στην 11άδα του ο Άρης. Ο Μάντζιος έβαλε βασικούς και τους δύο ποδοσφαιριστές που τσεκάρει η ΑΕΚ!
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Δεν είναι εύκολο για τις μεγάλες ομάδες να βρουν Έλληνες παίκτες γιατί τα κουκιά είναι μετρημένα. Η ΑΕΚ σκανάρει την αγορά, όπως και κάθε άλλο κλαμπ αυτού του βεληνεκούς.

Πρόσφατα της γυάλισε κάποιος που παίζει στη Stoiximan Super League. Στο ματς με τον Άρη ο Μιχάλης Παναγίδης φρόντισε να μην περάσει απαρατήρητος. Μπορεί να μην έκλεισε για εκείνον ο αγώνας όπως θα ήθελε, αλλά τους ανθρώπους της Ένωσης τους κέρδισε.

Ο 19χρονος αναγκάστηκε να βγει αλλαγή. Οι εξετάσεις έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση και θα λείψει για το προσεχές χρονικό διάστημα. Βέβαια, η διακοπή λειτουργεί υπέρ του τώρα, αφού κερδίζει χρόνο.

Ο νεαρός αποτελεί το νέο πρότζεκτ του Άρη και ήδη έχει στρέψει πάνω του κάποια βλέμματα. Με την ΑΕΚ στο διάστημα που έπαιξε είχε αρκετά καλή εικόνα. Σε τέτοιον βαθμό που μετά το σφύριγμα της λήξης άνθρωποι της Ένωσης ρωτούσαν τους φιλοξενούμενους για τον μικρό για να μάθουν περισσότερα στοιχεία για εκείνον. Στις συζητήσεις των δύο πλευρών έγινε σαφές πως ο Παναγίδης έκλεψε τις εντυπώσεις.

Προφανώς αυτό από μόνο του μπορεί να μη λέει και τίποτα για το μέλλον. Μπορεί, όμως, να είναι και η αρχή για ένα πιο ενδελεχές τσεκάρισμα που θα γίνει στον μεσοεπιθετικό του Άρη στην πορεία.

Exit mobile version