ΑΕΚ: Θα έχει λιγότερο κόσμο η Μπράγκα στο γήπεδο

Έξαρση κορονοϊού υπάρχει και στην Πορτογαλία, μεγαλύτερη από την Ελλάδα αν και οι δύο χώρες έχουν περίπου τον ίδιο πληθυσμό. Αυτό το γεγονός επηρεάζει και την Μπράγκα. Έτσι σύμφωνα με τα ΜΜΕ της συγκεκριμένης χώρας, μετά από οδηγίες της Κυβέρνησης της Πορτογαλίας, η Μπράγκα που φιλοξενεί σήμερα στην ΑΕΚ πρέπει να μειώσει τον αριθμό των θεατών...

Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Έξαρση κορονοϊού υπάρχει και στην Πορτογαλία, μεγαλύτερη από την Ελλάδα αν και οι δύο χώρες έχουν περίπου τον ίδιο πληθυσμό. Αυτό το γεγονός επηρεάζει και την Μπράγκα.

Έτσι σύμφωνα με τα ΜΜΕ της συγκεκριμένης χώρας, μετά από οδηγίες της Κυβέρνησης της Πορτογαλίας, η Μπράγκα που φιλοξενεί σήμερα στην ΑΕΚ πρέπει να μειώσει τον αριθμό των θεατών της αναμέτρησης. Έτσι από το 15% της χωρητικότητας του γηπέδου της, πρέπει να το μειώσει στο 7.5% .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπράγκα – ΑΕΚ: Το κανάλι που θα μεταδώσει την αναμέτρηση

Δηλαδή 2250 θα μπορέσουν να το δουν από κοντά, ενώ αρχικά είχε σχεδιαστεί να βρίσκονται στο γήπεδο 4500 θεατές. Υπάρχει και η πιθανότητα να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, γεγονός που θα ξεκαθαρίσει μέσα στην ημέρα.

 

Exit mobile version