ΑΕΚ

ΑΕΚ: 4+1 παίκτες στην Εθνική

Δείτε ποιοι είναι «κιτρινόμαυροι» που συμπεριέλαβε ο Άγγελος Αναστασιάδης στην 23άδα της «Γαλανόλευκης»

Συντάκτης: Σπύρος Γιαννόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Τετραμελής θα είναι η εκπροσώπηση της ΑΕΚ στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδος για την έναρξη των προκριματικών του Euro 2020.

Στις 23 Μαρτίου, η Εθνική Ελλάδας ξεκινάει τις υποχρεώσεις της, αντιμετωπίζοντας το Λιχτενστάιν στο Βαντούζ, και ο ομοσπονδιακός προπονητής, Άγγελος Αναστασιάδης, ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία υπάρχει ισχυρή παρουσία της ΑΕΚ.

Στην 23άδα που επέλεξε ο Αναστασιάδης βρίσκονται και τέσσερις παίκτες της Ένωσης, ο Βασίλης Μπάρκας, ο Μιχάλης Μπακάκης, ο Πέτρος Μάνταλος και ο Τάσος Μπακασέτας.

Στη Νέων ο Μπότος

Ο Γιάννης-Φοίβος Μπότος κλήθηκε στην Εθνική Νέων για τους αγώνες της στην Αγγλία στο πλαίσιο του Elite Round (τελικός προκριματικός γύρος) του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19 που θα διεξαχθεί το ερχόμενο καλοκαίρι στην Αρμενία.

Η Εθνική μας θα αγωνιστεί για τον 2ο όμιλο στις 20 Μαρτίου (5.30 μμ ώρα Ελλάδας) με την Δανία στην πόλη Λάφμπορο, στις 23 με την Αγγλία στην πόλη Μπέρτον (4 μμ ώρα Ελλάδας) και στις 26 Μαρτίου με την Τσεχία στο Λάφμπορο (4 μμ).

Η πρώτη του ομίλου μαζί με τις πρώτες των άλλων έξι ομίλων και την οικοδέσποινα Αρμενία θα αποτελέσουν την οκτάδα της τελικής φάσης

Exit mobile version