ΑΕΚ

ΑΕΚ: Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι της στον γ’ προκριματικό του Europa League

Η ΑΕΚ το μεσημέρι της Τρίτης θα μάθει τον αντίπαλο της ή το ζευγάρι στον γ' προκριματικό γύρο του Europa League.

ΑΕΚ: Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι της στον γ' προκριματικό του Europa League
ΑΕΚ: Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι της στον γ' προκριματικό του Europa League
Συντάκτης: Τάσος Καπετανάκος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η ΑΕΚ το μεσημέρι της Τρίτης θα μάθει τον αντίπαλο της ή το ζευγάρι στον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Πριν λίγο έγινε γνωστό από την UEFA το υπόγκρουπ υποψηφίων αντιπάλων της ΑΕΚ.

Και αυτοί είναι οι εξής:

*Σεν Γκάλεν (Ελβετία)

*Μπόντο Γκλιμτ (Νορβηγία) – Ζαλγκίρις Βίλνιους (Λιθουανία)

*Ντουνάισκα Στρέντα (Σλοβακία) – Γιάμπλονετς (Τσεχία)

H κλήρωση για την ΑΕΚ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 14:00 στην Νιόν της Ελβετίας.

Το παιχνίδι της ΑΕΚ για τον γ’ προκριματικό γύρο θα διεξαχθεί στις 24 Σεπτεμβρίου, ενώ μία εβδομάδα πριν θα γίνουν τα ματς του β’ προκριματικού και μία ημέρα μετά θα μάθει η ΑΕΚ οριστικά τον αντίπαλο της.

Μόλις γίνουν τα ματς της 17ης Σεπτεμβρίου θα γνωρίζει η ΑΕΚ εάν στην κλήρωση της 18ης Σεπτεμβρίου θα είναι στους ισχυρούς οπότε πριν καν δώσει το πρώτο της ματς η Ενωση (24 Σεπτεμβρίου) θα ξέρει και τον αντίπαλο για τα πλέι οφ του Europa League. Η ΑΕΚ για να είναι ισχυρή και στα πλέι οφ του Europa League ψάχνει 5 αποκλεισμούς ισχυρότερων ομάδων από αυτήν στον 2ο προκριματικό γύρο του θεσμού. Και αυτό θα φανεί από τις καραμπόλες που θα δούμε στον 2ο προκριματικό γύρο…

Η ΑΕΚ ψάχνει πέντε αποκλεισμούς ισχυρών από τα 13 εξής ζευγάρια: Καϊσάρ (Καζακστάν) – ΑΠΟΕΛ, Νέφτσι Μπακού (Αζερμπαϊτζάν)-Γαλατασαράι, Γκέτεμποργκ (Σουηδία) – Κοπεγχάγη

Μπάτσκα Τόπολα (Σερβία) – Στεάουα, Τέουτα (Αλβανία) – Γρανάδα, Μπέιλα Τάουν (Ουαλία) – Σταντάρ Λιέγης, Σουρουτσένι (Μαυροβούνιο) – Παρτιζάν, ΤΣΣΚΑ Σόφιας (Βουλγαρία) – ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ, Λοκομοτίβ Πλόβντιβ (Βουλγαρία) – Τότεναμ, Χόνβεντ (Ουγγαρία) – Μάλμε, Κούκες (Αλβανία) – Βόλφσμπουργκ, Οσιγιεκ (Κροατία) – Βασιλεία, Σάμροκ Ρόβερς (Ιρλανδία) – Μίλαν.

Τα πάντα θα κριθούν από τις εκπλήξεις του δεύτερου προκριματικού στις 17 Σεπτεμβρίου. Η ΑΕΚ ψάχνει πέντε αποκλεισμούς στο σύνολο 13 ισχυρών ομάδων του δεύτερου προκριματικού για να ανέβει στους ισχυρούς. Οι 13 αυτές ομάδες είναι βεβαίως αρκετά ισχυρές για να την… πατήσουν από αντίπαλο του δεύτερου προκριματικού αφού μιλάμε για ομάδες όπως η Τότεναμ, η Βασιλεία, η Βόλφσμπουργκ, η Γαλατασαράι, η Μίλαν, αλλά και ομάδες όπως ο ΑΠΟΕΛ, η Κοπεγχάγη, η ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ, η Μάλμε, η Παρτιζάν, η Στεάουα ή η Σταντάρ Λιέγης. Το καλό της χθεσινής κλήρωσης είναι ότι όλες οι ισχυρές του β’ προκριματικού θα παίξουν μακριά από την έδρα τους σε μονό ματς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο τέλος μένει τι έκαναν ΑΕΚ και Ολυμπιακός για τον τελικό

Exit mobile version