ΑΕΚ

ΑΕΚ: Αυτό ήταν! Πέφτει η τιμή του Γκαρσία

Η ΑΕΚ για ακόμα ένα διάστημα φέτος δε θα έχει τον Λιβάι Γκαρσία και αυτό έχει επίπτωση στην αξία του στο μάρκετ
ΑΕΚ: Αυτό ήταν! Πέφτει η τιμή του Γκαρσία

Η ΑΕΚ το περασμένο μόλις καλοκαίρι κοστολόγησε τον Λιβάι Γκαρσία πολύ πάνω από το μέσο όρο του ελληνικού πρωταθλήματος. Οι προτάσεις των Λανς, Μπέρνλι ήταν σημαντικές σε ένα πλαίσιο 17-20 εκατομμύριων συν κάποια μπόνους.

Για την ΑΕΚ ο Γκαρσία μπορεί να κοστολογείται 30 plus εκατομμύρια, μπορεί να μην τον δίνει με τίποτα. Το ζήτημα είναι πως το μάρκετ το καθορίζει όχι μόνο εκείνος που δέχεται την πρόταση αλλά και πόσα είναι διατεθειμένη να δώσει μια ομάδα.

Στον ελληνικό μικρόκοσμο ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Ο Λιβάι Γκαρσία είναι πραγματικά ένας φορ πάνω από το μ.ο. του πρωταθλήματος. Έχει θέση σε κάθε τοπ5 πρωτάθλημα. Ακόμα και στην Premier League μπορεί να παίξει.

Αλλά θα πρέπει να βγάλει μια σειρά σεζόν και αγώνων fit. Το νέο πρόβλημα τραυματισμού λέγεται πως δεν είναι σοβαρό και θα προφυλαχθεί εν όψει των αγώνων με ΠΑΣ και Άρη. Θα λείψει όμως με τη Λαμία.

Αυτή θα είναι η 5η φορά φέτος που θα συμβεί κάτι τέτοιο. Είναι πολλές αυτές οι φορές. Και αυτά όχι απλά μαθαίνονται αλλά μένουν και στο αρχείο για οποιοδήποτε κλαμπ ενδιαφερθεί για τον Λιβάι Γκαρσία.

Με λίγα λόγια, με τέτοια γεγονότα, η αξία του πέφτει. Και είναι κρίμα γιατί δείχνει να είναι σε φοβερή κατάσταση για την ομάδα του Αλμέιδα.

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Αυτό ήταν! Πέφτει η τιμή του Γκαρσία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.