ΑΕΚ

ΑΕΚ: Αμφίβολοι Μάνταλος-Μπακάκης, χωρίς Ζεράλδες

Η ΑΕΚ επέστρεψε τις πρώτες πρωινές ώρες από την Τραπεζούντα μετά το ματς με την Τράμπζονσπορ και ξεκινά προετοιμασία για το ματς της Τρίπολης

ΑΕΚ: Αμφίβολοι Μάνταλος-Μπακάκης, χωρίς Ζεράλδες
ΑΕΚ: Αμφίβολοι Μάνταλος-Μπακάκης, χωρίς Ζεράλδες
Συντάκτης: Τάσος Καπετανάκος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η ΑΕΚ επέστρεψε τις πρώτες πρωινές ώρες από την Τραπεζούντα μετά το ματς με την Τράμπζονσπορ. 

Οι «κιτρινόμαυροι» με την επιστροφή τους από την Τουρκία ξεκουράστηκαν. Και το απόγευμα έχουν προπόνηση στα Σπάτα. Η καταπόνηση από την υπερπροσπάθεια στο χθεσινό ματς ήταν μεγάλη. Το ματς της Κυριακής είναι πολύ κοντά και δεν υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος για αποφόρτιση. Ετσι, τόσο ο Πέτρος Μάνταλος, όσο και ο Μιχάλης Μπακάκης που χθες έδωσαν… ψυχή και σώμα είναι αμφίβολοι για το Κυριακάτικο παιχνίδι στην Αρκαδία. Παράλληλα, δεν υπολογίζεται για το ματς της Κυριακής ο Φρανσίσκο Ζεράλδες που πήρε κόκκινη κάρτα με την Ξάνθη και θα λείψει.

Το σχέδιο της ΑΕΚ

Ο Νίκος Κωστένογλου έχει προτεραιότητα του να κρατήσει συγκεντρωμένους τους παίκτες του. Για να μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του ματς. Θα γίνει φρεσκάρισμα στην 11αδα, αλλά πρέπει να μείνει η ΑΕΚ προσηλωμένη στη νίκη. Διότι δεν έχει πολλά περιθώρια μετά τη ήττα από την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ. Και πρέπει από… Δευτέρα να είναι ήρεμη να δουλέψει στις πολλές και μεγάλες αδυναμίες της στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος που ακολουθεί. Πιθανότατα με νέο προπονητή από εκεί και πέρα, εκτός αν παραμείνει για μικρό χρονικό διάστημα ακόμη ο «Κωστέ».

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Exit mobile version