ΑΕΚ

ΑΕΚ: Αν δεν ήταν οι μυϊκοί τραυματισμοί θα πέρναγε στο Conference League;

Ας απαντήσουμε με θάρρος το ερώτημα.
ΑΕΚ: Αν δεν ήταν οι μυϊκοί τραυματισμοί θα πέρναγε στο Conference League;

ΑΕΚ: Αν δεν ήταν οι παράλογα πολλοί μυϊκοί τραυματισμοί φέτος θα πέρναγε στο Conference League;

Αυτό το ερώτημα πρέπει να ταλανίζει τους υπευθύνους και τους οπαδούς της ομάδας.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή απαντώντας με θάρρος στο ερώτημα. Υπάρχει πρόβλημα μυϊκών τραυματισμών φέτος στην ΑΕΚ;

Εμείς λέμε πως ναι. Το ίδιο και τα γεγονότα.

Τώρα αν κάποιος έχει διαφορετική άποψη δεκτό. Όμως ή δεν θέλει να δει ή δεν μπορεί να δει (προβληματικά και τα δύο αν είσαι σε μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και παίζει κάθε παιχνίδι έχοντας απέναντι την ιστορία της).

ΑΕΚ: Αν δεν ήταν οι μυϊκοί τραυματισμοί θα πέρναγε στο Conference League;

Αν λοιπόν δεν είχε η ΑΕΚ τους μυϊκούς τραυματισμούς θα προκρίνονταν ως τρίτη στον όμιλό της στο Confernce Leauge;

Είναι ένα πολύ πιθανό αυτό το σενάριο (ίσως το πιο πιθανό δηλαδή). Με όλους τους παίκτες της διαθέσιμος η ΑΕΚ θα είχε πιθανότητες απέναντι στον προβληματικό Άγιαξ να αποδράσει με την πρόκριση στην τσέπη. Όμως δεν τα κατάφερε.

Σημαντική η φετινή προσπάθεια της ΑΕΚ και ένα μεγάλο μπράβο αξίζει στον οργανισμό.

Όμως η αίσθηση είναι πως αν δεν είχε τα προβλήματα των μυϊκών τραυματισμών θα είχε περισσότερες ελπίδες ή καλύτερα περισσότερα όπλα στην φαρέτρα της για να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από την τέταρτη θέση στον δύσκολο όμιλό της.

Μονόδρομος πια το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ. Θα καταφέρει να ξεπεράσει τους μυϊκούς τραυματισμούς και να βρει το ρυθμό της η ομάδα όμως; Ας ελπίσουμε πως ναι. Αρκεί βέβαια να συνειδητοποιήσουν και οι αρμόδιοι πως δεν μπορεί να είναι τυχαίοι οι τόσο συχνοί τραυματισμοί.

Διαβάστε επίσης:

Η ΑΕΚ πλήρωσε την κακή διαχείριση του Αλμέιδα

Η ΑΕΚ δημιούργησε ψευδαισθήσεις αλλά δεν ήταν για παραπάνω

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Αν δεν ήταν οι μυϊκοί τραυματισμοί θα πέρναγε στο Conference League;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.