ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ανακούφιση με τον Λιβάι Γκαρσία!

Ο Λιβάι Γκαρσία είναι ο άνθρωπος που λύνει τα προβλήματα της φετινής ΑΕΚ.

ΑΕΚ: Ανακούφιση με τον Λιβάι Γκαρσία!
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Λιβάι Γκαρσία: Η ΑΕΚ σίγουρα δεν είναι η ομάδα που είχαμε δει πέρσι στη Stoiximan Super League, ωστόσο υπάρχει ξεκάθαρος λόγος γι’αυτό.

Μιλάμε φυσικά για τους πολλούς τραυματισμούς που έχουν… χτυπήσει την πρωταθλήτρια Ελλάδας από την αρχή της σεζόν και δεν την έχουν αφήσει να παίξει με γεμάτο ρόστερ.

Ένας από τους μεγάλους απόντες δεν μπορεί να είναι άλλος από τον Λιβάι Γκαρσία, που έκανε μία καταπληκτική χρονιά και μάλιστα η ΑΕΚ δέχτηκε μία πρόταση που πολύ δύσκολα κάποιο κλαμπ θα απαντούσε αρνητικά.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης το έκανε και κράτησε τον άσο από το Τρινιντάντ στην Ελλάδα, ξέροντας τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα και να την κρατήσει σε άλλο επίπεδο.

Μέχρι τώρα δεν είχαμε καταφέρει να το δούμε λόγω των συνεχόμενων τραυματισμών, ωστόσο πλέον ο Λιβάι Γκαρσία φαίνεται να επιστρέφει.

Τέσσερα ματς έκανε στο ελληνικό πρωτάθλημα, 5 γκολ και αίφνης πρώτος σκόρερ του club στη Stoximan Super League!

Αδιανόητο για την νταμπλούχο ΑΕΚ, εκφράζοντας μια σκληρή ποδοσφαιρική πραγματικότητα με τον Πόνσε να παραμένει «αόρατος» και τον Σέρχιο Αραούχο φέτος σχεδόν μονίμως στα πιτς!

Στο κατάλληλο timing γύρισε ο παίκτης-σημείο αναφοράς της ΑΕΚ με τον Ματίας Αλμέιδα στις προπονήσεις των μόνιμα υψηλών εντάσεων να οδηγείται σε διαχείριση για τον συγκεκριμένο παίκτη! Η εξαίρεση στον κανόνα.

Η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα πως αγωνιστικά ΑΕΚ δίχως (ή με) Γκαρσία είναι τελείως διαφορετική ομάδα.

Exit mobile version