ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ανανεώνει ο Κρστσιτς αλλά…

Οι εξελίξεις με τον Σέρβο χαφ και πως επηρεάζουν την ΑΕΚ
ΑΕΚ: Ανανεώνει ο Κρστσιτς αλλά…

Η περίπτωση του Νέναντ Κρστσιτς παραμένει πάντα στην ατζέντα της ΑΕΚ, που όπως είναι γνωστό ψάχνεται για κεντρικό χαφ.

Αν και έχει φύγει το τελευταίο χρονικό διάστημα από την επικαιρότητα, ο 28χρονος άσος του Ερυθρού Αστέρα αποτελεί δεδομένα ποδοσφαιριστή που κάνει στον Ουζουνίδη για τη θέση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime από τη Σερβία, σύντομα ο Κρστσιτς αναμένεται να κληθεί από τη διοίκηση των πρωταθλητών της χώρας για να ανανεώσει ακόμα ένα χρόνο τον συμβόλαιό του.

Το τρέχον λήγει το καλοκαίρι του 2019 και θα επεκταθεί για ακόμα έναν χρόνο.

Παρόλα αυτά, η εξέλιξη αυτή δε φαίνεται να στέκεται εμπόδιο για την «Ένωση». Ο λόγος είναι πως η ανανέωση πρόκειται να συμβεί προκειμένου ο Κρστσιτς να μη φύγει χωρίς να πάρει ο Αστέρας χρήματα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, με μια πρόταση στις 500.000 ευρώ, οι Σέρβοι θα μπουν για τα καλά στην κουβέντα να δώσουν τον παίκτη. Σε όποια ομάδα κάνει πρόταση σε αυτά τα επίπεδα. Τουλάχιστον, αυτό λένε οι Σέρβοι.

ΑΕΚ: Κομβική η μεταγραφική περίοδος

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Ανανεώνει ο Κρστσιτς αλλά…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).