ΑΕΚ: Ανανέωσε τη συνεργασία της με την Prince Oliver

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε πως ανανέωσε την χορηγική της συμφωνία με την Prince Oliver και για την σεζόν 2020-2021.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε πως ανανέωσε την χορηγική της συμφωνία με την Prince Oliver και για την σεζόν 2020-2021.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της χορηγικής της συνεργασίας για μια ακόμη σεζόν με την Prince Oliver, με την εταιρεία να αποτελεί Επίσημο Προμηθευτή της ομάδας για τη σεζόν 2020 – 2021.

Οι ποδοσφαιριστές, τα μέλη του τεχνικού team και τα στελέχη της ομάδας θα έχουν και τη φετινή σεζόν την ευκαιρία να φορούν το premium κοστούμι αλλά και τις ξεχωριστές casual συνθέσεις του οίκου και να διακριθούν και εκτός γηπέδων, μέσω της προσεγμένης πολιτικής ενδυμασίας τους, όπως κάνουν και εντός γηπέδου με το θεαματικό τους στυλ. Παράλληλα, και οι ένθερμοι υποστηρικτές της ομάδας θα μπορούν να ωφεληθούν σημαντικών προνομίων, για τα οποία θα ενημερωθούν ηλεκτρονικά.

Στον κώδικα αξιών και στο DNA της ΑΕΚ ο Prince Oliver τρόπος ζωής βρίσκει πληθώρα  σημείων ταύτισης, που ξεκινούν από τον διαχρονικά επιθετικό χαρακτήρα της ομάδας και φτάνει ως το συνεχή αγώνα κατάκτησης της κορυφής, με προϋπόθεση, όμως, την τήρηση των κανόνων του δικαίου και της ηθικής.

Σχετικά με την Prince Oliver

Συνυφασμένο με το σύγχρονο εκλεπτυσμένο στυλ και τη διαχρονική κομψότητα, το brand Prince Oliver αποτελεί για περισσότερα από 30 χρόνια όχι μόνο το όνομα μιας εκτεταμένης αλυσίδας ένδυσης και υπόδησης, αλλά και ένα εργαστήριο ιδεών υψηλής αισθητικής και ανώτερων προϊόντων. Με σχεδιαστική πρωτοπορία, απαράμιλλη ποιότητα, ιταλικό DNA, κοσμοπολίτικες ρίζες, διεθνή ακτινοβολία, αλλά με ελληνικό management και staff, αντιπροσωπεύει έναν μελετημένο δρόμο κατάκτησης της προσωπικής δόξας, πάντα σε value for money τιμές.

Με τη νέα του (2020) λεκτική ταυτότητα και φιλοσοφία «Break the Rules» ενθαρρύνει και προτάσσει τη σημασία της ανάδειξης του προσωπικού στοιχείου στην εμφάνιση, που έρχεται μέσα από την υπέρβαση των στείρων ενδυματολογικών κανόνων. Όμως, όπως κάθε γόνιμη ανατροπή του κανόνα απαιτεί ισχυρές θεωρητικές και πρακτικές βάσεις για να υλοποιηθεί, έτσι και η συγκεκριμένη προϋποθέτει βαθειά γνώση και αποδεδειγμένη εμπειρία, που τα Prince Oliver διαθέτουν.