ΑΕΚ

ΑΕΚ: Χωρίς Χουλτ στο Γεντί Κουλέ – Δείτε την αποστολή

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 19:15 (NovaSports 2) εκτός έδρας τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ, με τον Μάσιμο Καρέρα να στερείται των υπηρεσιών Χουλτ, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στην σημερινή τελευταία προπόνηση. Ειδικότερα, ο Νίκλας Χουλτ, αισθάνθηκε μια ενόχληση στον δεξιό τετρακέφαλο και ξεκίνησε θεραπεία, μένοντας εκτός αποστολής για τον αυριανό αγώνα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ενομπακάρε:...

Χουλτ
Χουλτ
Συντάκτης: Τάσος Καπετανάκος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 19:15 (NovaSports 2) εκτός έδρας τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ, με τον Μάσιμο Καρέρα να στερείται των υπηρεσιών Χουλτ, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στην σημερινή τελευταία προπόνηση.

Ειδικότερα, ο Νίκλας Χουλτ, αισθάνθηκε μια ενόχληση στον δεξιό τετρακέφαλο και ξεκίνησε θεραπεία, μένοντας εκτός αποστολής για τον αυριανό αγώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ενομπακάρε: Πώς η ΑΕΚ θα τιθασεύσει ένα ταλαντούχο, αλλά παράξενο παιδί  

Επίσης εκτός έμειναν και οι Γιώργος Αθανασιάδης, Κώστας Γαλανόπουλος και Γιάννης – Φοίβος Μπότος, οι οποίοι ακολούθησαν προγράμματα αποκατάστασης.

Στην «κιτρινόμαυρη» αποστολή επέστρεψε ο Παουλίνιο που εξέτισε την τιμωρία του την προηγούμενη εβδομάδα με τον Παναθηναϊκό.

Σε αυτήν βρίσκονται οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Λιβάια, Αραύχο, Ολιβέιρα, Μαχαίρας.

Η αποστολή της ΑΕΚ:

Exit mobile version