ΑΕΚ

ΑΕΚ: Χωρίς Νεντελτσεάρου η προπόνηση, όλα καλά και με Τσιγκρίνσκι

Η ΑΕΚ σήμερα το απόγευμα προπονήθηκε στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα, έχοντας ξανά σημαντικές απουσίες ενόψει του ματς με την Λάρισα την Κυριακή στην Ριζούπολη για το πρωτάθλημα.

Στη λίστα της Εθνικής Ρουμανίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το προσεχές καλοκαίρι βρίσκεται ο Ιονούτ Νεντελτσεάρου.
Συντάκτης: Τάσος Καπετανάκος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η ΑΕΚ σήμερα το απόγευμα προπονήθηκε στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα, έχοντας ξανά σημαντικές απουσίες ενόψει του ματς με την Λάρισα την Κυριακή στην Ριζούπολη για το πρωτάθλημα.

Αρχικά δεν υπολόγισε στους παίκτες που είχαν κορονοϊό και δεν έχουν πάρει το «ΟΚ» ακόμη παρά το αρνητικό τεστ που είχαν χθες (Ινσούα, Βασιλαντωνόπουλος, Τσιγκρίνσκι), αλλά και όσους δεν έχουν ακόμη αρνητικό τεστ (Σαμπανάτζοβιτς, Λάτσι). Στην προπόνηση της ΑΕΚ πάντως συμμετείχαν κανονικά οι Μαχαίρας, Χριστόπουλος, Μπότος και Μιτάι, που επέστρεψαν από τις διεθνείς υποχρεώσεις τους με τις Ελπίδων Ελλάδας και Αλβανίας. Αντίθετα, απουσίασε ο Ιονούτ Ντεντελτσεάρου που δεν πρόλαβε να επιστρέψει έγκαιρα για να προπονηθεί, από τις υποχρεώσεις που είχε χθες το βράδυ στην Βόρεια Ιρλανδία με την Εθνική Ρουμανίας όπου έπαιξε 90λεπτο στο 1-1.

Το θετικό πάντως είναι ότι μετά τον Εμάνουελ Ινσούα και τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι έχει αρνητικό τεστ. Και από αύριο, μετά τον έλεγχο του ιατρικού τιμ, θα είναι έτοιμος να προπονηθεί ξανά με την Ενωση.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 11.00 στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων.

Η ΑΕΚ συνεχίζει να παίρνει καλά νέα μετά τα 20 κρούσματα κορονοϊού που είχε να αντιμετωπίσει το τελευταίο διάστημα. Πλέον, όπως ενημέρωσε επίσημα η ΠΑΕ ΑΕΚ από τα 20 μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος που νοσούσαν οι 16 είναι ξανά πίσω στη δουλειά στο προπονητικό κέντρο. Και αυτό είναι σημαντικό καθώς η ΑΕΚ τους έχει σιγά-σιγά όλους ξανά ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων και δεν τους στερήθηκε σε παιχνίδια.

Exit mobile version