ΑΕΚ

ΑΕΚ: Δεν ξεχνά τον Κρστίτσιτς

Κάτι φαίνεται να κινείται στην ΑΕΚ όσον αφορά τον κεντρικό χαφ. Από το φύλλο της Τετάρτης (19/12) στο Sportime είχατε διαβάσει πως δε θα πρέπει να ξεχαστεί η περίπτωση του Νέναντ Κρστίτσιτς, του Σερβου άσου του Ερυθρού Αστέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Σερβία, η ΑΕΚ φαίνεται να έχει κάνει ήδη μια νέα προσέγγιση και...

Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Κάτι φαίνεται να κινείται στην ΑΕΚ όσον αφορά τον κεντρικό χαφ. Από το φύλλο της Τετάρτης (19/12) στο Sportime είχατε διαβάσει πως δε θα πρέπει να ξεχαστεί η περίπτωση του Νέναντ Κρστίτσιτς, του Σερβου άσου του Ερυθρού Αστέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Σερβία, η ΑΕΚ φαίνεται να έχει κάνει ήδη μια νέα προσέγγιση και μάλιστα σοβαρή προς την πλευρά του.

Το συμβόλαιο του Κρστίτσιτς ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019 και όπως είχατε ενημερωθεί από το Sportime, υπήρχε η συζήτηση ώστε να ανανεωθεί για ακόμα έναν χρόνο.

Παρόλα αυτά, το θέμα δεν έχει προχωρήσει ακόμα και από τη Σερβία δεν αποκλείουν αυτό να οφείλεται στη νέα κίνηση της ΑΕΚ.

Η Ένωση είχε ήδη δύο φορές το καλοκαίρι προσπαθήσει να πείσει τον Ερυθρό Αστέρα αλλά και τον παίκτη να έρθει στην Ελλάδα.

Δεν το είχε κατορθώσει αλλά ο 28χρονος χαφ φαίνεται να παραμένει στη λίστα της. Αν και ήταν πρόταση του Ματιάσεβιτς, του αθλητικού διευθυντή που έφυγε. Δε σημαίνει κάτι αυτό.

Φέτος ο Κρσίιτσιτς έχει ήδη κάνει 27 ματς με 2 γκολ και 3 ασίστ.

Από αυτά τα 13 παιχνίδια είναι στο Champions League με 8 στα προκριματικά και 5 στους ομίλους.

ΑΕΚ: Τραπέζι για τις γιορτές παρουσία Μπάγεβιτς (pics)

Exit mobile version